Άγριες μέλισσες spoiler: βυθίζεται στην κατάθλιψη ο Ζάχος

3 Μαρτίου 2022 08:40

Άγριες μέλισσες: ο Ακύλας ανατινάζει το σπίτι του Ζάχου!

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση θα βρεθεί ο Ζάχος στις Άγριες Μέλισσες. Και ο λόγος φυσικά θα είναι η Ελένη και η εγκυμοσύνη της.

Άγριες μέλισσες spoiler: βυθίζεται στην κατάθλιψη ο Ζάχος.

Η Μάρω, η μητέρα του, θα του το ανακοινώσει πως η Ελένη περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Λάμπρο και ο ήρωας θα πέσει από τα σύννεφα, ακούγοντάς την.

Η Μάρω μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Ελένης και τρελαίνεται από την χαρά της καθώς την έχει μέσα στην καρδιά της και γνώριζε πολύ καλά πόσο ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί μαζί με τον αγαπημένο της Λάμπρο.

Η ίδια ενώ γνωρίζει πολύ καλά πως η χαρμόσυνη αυτή είδηση θα στεναχωρήσει τον Ζάχο αποφασίζει να τον ενημερώσει. Ο ίδιος μόλις το μαθαίνει βυθίζεται. Γίνεται ράκος.

Ο άνδρας έχει ακόμα αισθήματα για την Ελένη. δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως η συγκεκριμένη γυναίκα θα γίνει μητέρα και πατέρας αυτού του παιδιού θα είναι ο Λάμπρος. με τον οποίο οι σχέσεις του παραμένουν μέχρι και σήμερα τετριμμένες.

Πως θα διαχειριστεί ο Ζάχος όλη αυτή την κατάσταση στις Άγριες Μέλισσες; Θα δημιουργήσει εκ νέου προβλήματα στην Ελένη και τον Λάμπρο ή όχι;