Αθηνά Οικονομάκου: Αφού παρουσίασε την πανάκριβη τσάντα της, λέει ότι στο Mega δεν την ήθελαν (φωτογραφία+βίντεο)

Prada Cahier Half Leather. Την ξέρετε; Την ιταλική φίρμα Prada οπωσδήποτε. Ε, λοιπόν, το πανάκριβο τσαντάκι με το διάσημο λογότυπο κράτησε η Αθηνά Οικονομάκου.

Πόσο κοστίζει; Λίγο-πολύ 1600 ευρώ. Δεν είναι, όμως, εξ ολοκλήρου δερμάτινο. Αν ήταν… διπλασιάστε το κόστος και πάμε παρακάτω. 

τσάντα prada

Η Αθηνά, που θησαυρίζει και απ’ το «Έλα στη θέση μου» και απ’ τους σπόνσορές της στα social media και απ’ τη δική της επιχείρηση κοσμημάτων. Μην ξεχνάμε κιόλας ότι παντρευτεί έναν, επίσης εύρωστο επιχειρηματία, τον Φίλιππο Μιχόπουλο με τον οποίο δηλώνει  full in love.

Βέβαια, πέρασε και το κορίτσι τις δυσκολίες του. Όπως λέει τώρα η ηθοποιός στο Mega δεν την ήθελαν. Η ηθοποιός είπε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Η εταιρία παραγωγής που έκανε τους «Ατρόμητους» έκανε και τη «Ζωή της Άλλης» και με κάλεσαν για κάστινγκ. Μετά από μια σειρά κάστινγκ με τον Δημήτρη Αρβανίτη, τύπου 30, δεν υπήρχε πόσα έκανα, αμέτρητα. Νομίζω ότι με φώναζε για δύο μήνες καθημερινά και κάθε μέρα μου έδινε και άλλο κείμενο. Με είχε για το ρόλο της Ελπίδας, της καλής, και τελευταία στιγμή γύρισε όλο τούμπα και μου έδωσε το ρόλο της Ξένιας.»

Και συνέχισε: «Δεν περίμενα ότι θα πάρω το ρόλο, είχα ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ που στο τέλος τους είπα «αν δεν με θέλετε, μη με φωνάζετε γιατί αισθάνομαι άσχημα». Είχα κάνει κάστινγκ με όλους τους Έλληνες ηθοποιούς. Έκανα τόσα κάστινγκ γιατί δεν με ήθελαν από το κανάλι γιατί ήμουν μια κοπέλα χωρίς εμπειρία, πάρα πολύ μικρή, καθόλου γνωστή και ο ρόλος ήταν καραπρωταγωνιστικός και πολύ δύσκολος και δυνατός. Σε μια καθημερινή σειρά του Mega που πόνταραν πολλά πάνω της…»