Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω κλάψει από απορρίψεις ενώ με έχουν πάρει στη δουλειά, σε αυτό έχει χτιστεί το #Μetoo»

3 Μαρτίου 2022 09:40

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω κλάψει από απορρίψεις ενώ με έχουν πάρει στη δουλειά, σε αυτό έχει χτιστεί το #Μetoo»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος  στο The 2Night Show  και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την μάχη με τον καρκίνο. Παράλληλα αναφέρθηκε στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που πρωταγωνιστεί.

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω κλάψει από απορρίψεις ενώ με έχουν πάρει στη δουλειά, σε αυτό έχει χτιστεί το #Μetoo».

Υπήρξε περίοδος έπαρσης

«Πέρασα τη φάση του “ξέρεις πόσο σημαντική είναι η δουλειά μου;”. Την ψώνισα σε σχέση με τη δουλειά. Δεν είναι σημαντικό τελικά. Με την περιπέτεια της υγείας μου αποφασίζω να είμαι πιο εξωστρεφής και ειλικρινής με τους ανθρώπους. Γιατί έχω ανάγκη την παρέα τους.Ήμουν πολύ αυτάρκης, είχα χτίσει ένα κάστρο στο σπίτι μου που έλεγχα με τρομακτική ακρίβεια. Αυτό το κάστρο έδινε μια ψευδαίσθηση ευτυχίας. Είναι όμως επίπλαστη. Δεν γίνεται κανείς να ζει μόνος του.

Δεν μας χρωστάει η ζωή. Οι ίδιοι πρέπει να φροντίζουμε για την ευτυχία μας, για την ψυχική μας υγεία. Η ζωή είναι μια δύσκολη διαδικασία που πρέπει μόνοι μας να φροντίζουμε».

Οι απορρίψεις που έχει γνωρίσει στη δουλειά του

«Έκανα μια συζήτηση για μια δουλειά στο εξωτερικό και τελικά μου είπαν ότι δεν θα με πάρουν γιατί έχω πολύ σεξαπίλ. Είπαν ότι μάλλον θα έπρεπε να είμαι πιο «παιδί της διπλανής πόρτας». Είναι ένας υπέροχος τρόπος να απορρίπτεις κάποιον σε δουλειά. Ειλικρινά δεν έχω κλάψει επειδή με απέρριψαν.Έχω κλάψει από απορρίψεις ενώ με έχουν πάρει στη δουλειά. Να με παίρνουν στη δουλειά και να με απορρίπτουν, να με μειώνουν και να με ταπεινώνουν, ήταν μια διαδικασία οδυνηρή για μένα. Πάνω σε αυτό έχει χτιστεί όλο το #Μetoo. Δεν ξέρω αν στα αλήθεια θα σταματήσουν οι κακοποιητές».

Ο νέος ρόλος στον Δάσκαλο

Στον Δάσκαλο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, υποδύεται τον γιατρό που φεύγει από την Αθήνα για να μείνει στους Παξούς. «Μπλέκω κι εγώ με μία εκ των πρωταγωνιστριών. Όταν σου λένε ότι θα παίξει η Χαρούλα Αλεξίου δημιουργεί έναν κόσμο μυθικών διαστάσεων. Το να βρίσκομαι στο σετ μαζί της είναι βαθιά συγκινητικό, ακουμπάει στην ψυχή μου. Ήταν τόσο έτοιμη και τόσο σωστή επαγγελματίας, σαν να έχει τεράστια εμπειρία στις πλάτες της. Εύχομαι να μείνει στο θέατρο έχει πολλά να δώσει, η Ελλάδα την έχει ανάγκη.Έχουμε τελειώσει τα γυρίσματα. Είναι μίνι μπουτίκ σειρά με 9 επεισόδια». Συμπλήρωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.