Γιώργος Κιμούλης: «Υπάρχουν 12 καταγγελίες για κακή συμπεριφορά»

5 Μαρτίου 2022 15:55

Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη μίλησε ζωντανά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», μετά την ανακοίνωση του Σωματείου των Ελλήνων Ηθοποιών σχετικά με την αγωγή του πελάτη του.

«Δε στραφήκαμε εναντίον του ΣΕΗ αλλά εναντίον προσώπων του διοικητικού συμβουλίου» είπε ο κ. Καπερνάρος.

Ο οποίος εξήγησε πως ακόμα δεν τους έχει κοινοποιηθεί η απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, όπως προβλέπει η διαδικασία.

Ακόμα, ο κ. Καπερνάρος υπογράμμισε πως «ο κ. Κιμούλης έχει κλητευτεί, έχει προσέλθει, έχει απολογηθεί, έχει προτείνει πάνω από 10 μάρτυρες. Έχει υποβάλει αιτήσεις ο κ. Κιμούλης να του δοθούν έγγραφα, τα οποία θα καλείτο να τα χρησιμοποιήσει. (…) Ο κ. Κιμούλης υπήρξε επί σειρά ετών μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΗ. Επίσης όποιο ποσό επιδικαστεί, είτε θα πάει στο ΣΕΗ, είτε στο Σπίτι του Ηθοποιού. Σας το λέω κατηγορηματικά. (…) Αν μας κοινοποιήσουν την απόφαση του ΣΕΗ την οποία θεωρούμε άκυρη, θα την προσβάλλουμε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Θα πάρει τον δρόμο της, Πρωτοδικείο, Εφετείο, Άρειος Πάγος, Ευρωπαϊκά Δικαστήρια».

Ο Άρης Λάσκος, Γενικός Γραμματέας του ΣΕΗ απάντησε στα λεγόμενα του κ. Καπερνάρου. Ο κ. Λάσκος είπε ότι μέσα σε λίγες ημέρες συγκέντρωσαν στο Σωματείο 10 δημόσιες αναφορές – καταγγελίες για κακή συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη, εκτός της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά.

«Ο κύριος Κιμούλης ήταν να εξεταστεί την περασμένη Δευτέρα για δεύτερη φορά, οπότε θα ολοκλήρωνε τη διαδικασία το Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Οι άλλοι δικηγόροι του κ. Κιμούλη έχουν ζητήσει επανειλημμένα πολλές παρατάσεις και πολλές αναβολές με τελευταία πριν δύο εβδομάδων που επικαλέστηκαν λόγους covid.

Και έτσι αναβλήθηκε η εξέτασή του την προηγούμενη εβδομάδα».