Κικίλιας-Μπαλατσινού: Γιατί ο γαμπρός φοβήθηκε αναβολή του γάμου & η σχέση του με τα παιδιά της (vds)

«Ο γάμος μας θα γίνει κανονικά στις 16 Ιουνίου. Ήταν κάτι προγραμματισμένο. Δεν ξέραμε για τις εκλογές. Όταν περιμέναμε να βγει ο Τσίπρας και τελικά βγήκε στις 12:30 το βράδυ και είπε, κάνουμε εκλογές είπα: “έχει γούστο”». Λόγια διά στόματος Βασίλη Κικίλια, που είχε στον νου του, φοβήθηκε κιόλας μην τυχόν χρειαστεί, λόγω εκλογών, να αναβληθεί ο γάμος του με τη Τζένη Μπαλατσινού.

Ευτυχώς, ο Αλέξης Τσίπρας ούτε καν τον… άγγιξε, αφού τελικά μετέθεσε την ημερομηνία για τις εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου. Ο πολιτικός μίλησε πανευτυχής στη Φαίη Σκορδά για το χαρμόσυνο γεγονός, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με τα παιδιά της παρουσιάστριας-επιχειρηματία απ’ τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Εγώ, η Αμαλία, η Αλεξάνδρα και ο Μάξιμος

«Είναι φιλαράκια μου, τα παιδιά της Τζένης και αισθάνομαι πολύ ωραία μαζί τους, η Τζένη είναι μία πολύ καλή μαμά και ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Τα σημαντικά πράγματα στην ζωή δεν τα προσπερνάει κανείς και τα παιδιά είναι ευλογία. Το ξαναλέω για δεύτερη φορά, η Τζένη είναι μία πολύ καλή μαμά και εγώ είμαι φίλος με τα παιδιά…»

ΤΙP

Όσο για το αν είναι έγκυος το Τζενάκι, όπως ακούμε τελευταία, θα δείξει άμεσα. Ουδέν νεότερον επ’ αυτού.