Λευτέρης Λαζάρου: μετά τη Ναταλία Δραγούμη, τα «βάζει» με τη Δέσποινα Βανδή

 Έκαστος στον πάγκο του και καλό θα ήταν -κατ’ εμάς- να μείνει και ο Λευτέρης Λαζάρου στον δικό του. Φευ.

Ο σεφ, μετά τη Ναταλία Δραγούμη, τα «βάζει» με τη Δέσποινα Βανδή, λες και ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ είναι η παρουσίαση εκπομπής. Ανεξάρτητα αν αυτό αφορά την κουζίνα και τη μαγειρική. Στο στόρι. Θα θυμάστε ίσως πως πριν λίγο καιρό την «είπε» στη Ναταλία Δραγούμη, καθώς ήταν στο πηδάλιο μαγειρικής εκπομπής. Η ηθοποιός ναι μεν, μερακλώνει με το μαγείρεμα, το γουστάρει, αλλά, όπως εξήγησε, ούτε επιθυμεί ούτε δηλώνει σεφ.

Οι γνώστες

Το ίδιο και η Δέσποινα Βανδή, που, με τη σειρά της, ξεκινά εκπομπή μαγειρικής στο Open. Ήταν, λοιπόν, η σειρά της να τα της «ψάλλει» ο μεσιέ Λαζάρου, που φαίνεται ότι μέσω τέτοιων καταστάσεων, βρίσκει ευκαιρία για ν’ ακουστεί. Μάλλον του λείπουν οι ένδοξες μέρες που φαινόταν κι εκείνος μέσω TV. Μάλλον το κασέ του έχει πέσει, εξ ου και αντιδρά έτσι.

Ορισμένοι, βέβαια, εικάζουν πως καλά κάνει και τη «λέει» όπου χρειάζεται, σφάλλουν, όμως. Γιατί ένας παρουσιαστής καταρχάς οφείλει να έχει σπουδάσει ΜΜΕ. Και προφανώς ο κύριος Λαζάρου, όπως και πολλοί άλλοι, μην το μεγαλοποιούμε κιόλας -εμείς οι καθ’ ύλην αρμόδιοι στην προκειμένη το έχουμε αποδεχθεί-, δεν έχει! Οπότε, τι θέλει και μιλάει; Το προφίλ του πλήττει έτσι. Καθίστε στον πάγκο σας κύριε. Παρακαλούμε. Κουράσατε. Πολύ.

TIP

Εδώ τι ακριβώς είπε για το Δεσποινάκι.

«Αν το κανάλι προσπαθεί να βρει μια ακροαματικότητα μέσα από ένα πρόσωπο που είναι προβεβλημένο και είναι γνωστό και προσπαθεί η τηλεθέαση της εκπομπής να καταξιώνεται μέσα από έναν άνθρωπο -γιατί είναι μια μεγάλη τραγουδίστρια, αυτό είναι γνωστό σε όλους μας-, να κερδίσει ποσοστά τηλεθέασης επειδή χρησιμοποιεί έναν άνθρωπο γνωστό στο κοινό. Πιστεύω ότι ο καθένας στη δουλειά του, ο καθένας στο είδος του. Εγώ μάγειρας είμαι, δεν μπορώ να γίνω τραγουδιστής. Δεν θα με ακούσει κανένας, θα κλείσουν όλοι τα ραδιόφωνα».

Ντονατέλλα Αδάμου