Ντάνος-Ντορέττα: Μυστικό ταξίδι στις Μαλδίβες

Παρά τα όσα έγιναν μεταξύ τους και τις πληροφορίες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι.

Πριν από λίγες εβδομάδες, Ντάνος και Ντορέττα έκαναν μια κοινή εμφάνιση σε θεατρική πρεμιέρα, στην οποία έφτασαν μεν χωριστά, αλλά έφυγαν μαζί. Αυτά προ ολίγων εβδομάδων, σας το είχαμε γράψει άλλωστε.

Πάντα προσεκτικοί και χωρίς να δίνουν δικαιώματα, απέφυγαν διακριτικά και τον φακό. Όμως, δεν έκρυψαν ότι περνάνε μια από τις καλύτερες φάσεις τους.  Και, όπως λένε άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον, πλέον οι δύο τους έχουν αποφασίσει να μην κρύβονται τόσο πολύ και σιγά σιγά να ανοιχτούν με τη σχέση τους.

Το μυστικό ταξίδι

Οι ίδιες πηγές λένε ότι η παρουσιάστρια και ο νικητής του Survivor έκαναν πρόσφατα ένα μεγάλο ταξίδι, το οποίο τους έφερε ακόμα πιο κοντά. Η Ντορέττα και ο Ντάνος, ταξίδεψαν, όπως λένε οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, μέχρι τις εξωτικές Μαλδίβες για λίγες μέρες, με τη γνωστή μυστικότητα που διέπει όλες τους τις προσωπικές κινήσεις, αλλά αυτή τη φορά δεν έκρυψαν το ταξίδι τους από τους κοντινούς τους ανθρώπους. Έχει αλλάξει κάτι στη σχέση τους; Ναι, απαντάνε οι ίδιοι άνθρωποι. Είναι πλέον αρκετό καιρό μαζί, η σχέση τους έχει περάσει από τα σαράντα κύματα και εμάλλον αποφάσισαν ότι ήλθε ο καιρός να σταματήσουν να την κρύβουν τόσο πολύ.

Τόσο ο Ντάνος όσο και η Ντορέττα πλέον αισθάνονται πιο σίγουροι ο ένας για τον άλλον και όλες οι αμφιβολίες που δημιουργήθηκαν κατά καιρούς ανάμεσά τους έχουν πλέον διαλυθεί. Ναι, υπάρχουν σκηνές ζήλειας και καβγαδάκια, αλλά αυτά είναι όπως ανάμεσα σε κάθε ερωτευμένο ζευγάρι, όπως λένε οι άνθρωποι που τους ζουν από κοντά, οι οποίοι συμπληρώνουν ότι οι δύο τους επέστρεψαν από το ταξίδι τους ανανεωμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Πλέον, η κοινή τους ζωή είναι πιο ήρεμη και δεν αποκλείεται απολύτως τίποτα.

Σοβαρεύει η κατάσταση;

Σημαίνει αυτό ότι θα αποφασίσουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους; Δύσκολο να κάνουν αυτή τη στιγμή ένα γάμο, καθώς αισθάνονται ότι είναι κάπως νωρίς για κάτι τέτοιο, αλλά δεν είναι απίθανο σε λίγο καιρό να αρχίσουν να κυκλοφορούν πλέον ανοιχτά μαζί ή και να αποφασίσουν να μείνουν μαζί…