Αλεξία Μουστάκα: «Μόλις έγινε το Μe Too στο θέατρο είπα “κοριτσάκι μου σύνελθε”, σε σένα δεν συνέβη τίποτα τόσο τραγικό»

3 Μαρτίου 2022 20:15

Αλεξία Μουστάκα: «Μόλις έγινε το Μe Too στο θέατρο είπα "κοριτσάκι μου σύνελθε", σε σένα δεν συνέβη τίποτα τόσο τραγικό»

Η Αλεξία Μουστάκα έδωσε μια αρκετά αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μίλησε για το δικό της περιστατικό κακοποίησης που έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και για τους γονείς της που λάτρευε.

Αλεξία Μουστάκα: «Μόλις έγινε το Μe Too στο θέατρο είπα “κοριτσάκι μου σύνελθε”, σε σένα δεν συνέβη τίποτα τόσο τραγικό».

«Πριν από κάποια χρόνια μου είχε συμβεί κάτι πάρα πολύ δύσκολο στη ζωή μου και μέχρι τότε έλεγα ότι είχα βιαστεί ψυχολογικά. Μόλις έγινε το Μe Too στο θέατρο είπα “κοριτσάκι μου σύνελθε, σε σένα δεν συνέβη τίποτα τόσο τραγικό όσο σε αυτά τα παιδιά”. Εγώ το πήγα κατευθείαν νομικά. Περίμενα ένα χρονικό διάστημα γιατί δεν ήμουν έτοιμη. Είναι αρκετά χρόνια που είμαι σε αυτή την κατάσταση. Τώρα έχω βρει τη δύναμη και μπορώ να τους αντιμετωπίσω ως μία πολύ δυνατή γυναίκα και θέλω να βρω το δίκιο μου. Έχω κάνει μήνυση για κακουργηματική αγωγή. Δεν είναι βιασμός. Ήταν πριν από τον θάνατο των γονιών μου και αν ήξεραν από ποια άτομα δεν θα το πίστευαν».

Λύγισε όταν μίλησε για τους γονείς της

«Η μαμά μου για οκτώ χρόνια έπασχε από Αλτσχάιμερ. Στα τελευταία χρόνια πιστεύω ότι όχι πως δεν με αναγνώριζε αλλά δε μιλούσε. Εγώ πήγαινα στο δωμάτιό της και τής έλεγα ότι μου κατέβαινε στο κεφάλι, έτσι για να την αφυπνίσω λίγο. Μετά έβγαινα έξω από το δωμάτιο κι έβαζα τα κλάματα. Ο πατέρας μου προσπαθούσε πιο πολύ για εμένα αλλά και για εκείνη για να είναι δίπλα της όσο πιο πολύ μπορούσε. Της είχα λατρεία και προσπαθούσα να μην πέσω σε κατάθλιψη. Η μαμά μου «έφυγε» τρεις μήνες μετά από τον μπαμπά. Νομίζω ότι το κατάλαβε κι ένιωσε την απουσία του». Είπε στο The 2Night Show η Αλεξία Μουστάκα.

https://www.youtube.com/watch?v=hRYWUi9x5Bg

α