Μιχάλης Συριόπουλος: «Σου μιλούσε κάποιος άσχημα κι έλεγες κι ευχαριστώ και σας σέβομαι που μου μιλάτε άσχημα»

4 Μαρτίου 2022 09:40

Μιχάλης Συριόπουλος: «Σου μιλούσε κάποιος άσχημα κι έλεγες κι ευχαριστώ και σας σέβομαι που μου μιλάτε άσχημα»

Ο Μιχάλης Συριόπουλος ήταν ο χθεσινός καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Ο πρωταγωνιστής της Σκοτεινής Θάλασσας του MEGA συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και αναφέρθηκε στις άσχημες συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου.

Μιχάλης Συριόπουλος: «Σου μιλούσε κάποιος άσχημα κι έλεγες κι ευχαριστώ και σας σέβομαι που μου μιλάτε άσχημα».

Η προσωπική του εμπειρία άσχημης συμπεριφοράς

«Ήταν πολύ δύσκολη η αρχή. Δεν ήξερα κανέναν. Έπρεπε να χάσω πολλά κιλά. Στα 17 έπρεπε να χάσω 36 κιλά. Όταν πρωτοβγήκα, πριν από 15 χρόνια, ήταν άλλος ο κόσμος. Σε ωθούσαν στο να είσαι όπως πρέπει να είσαι και αρτιμελής. Να χωρέσεις σε ένα μοντέλο για να ξεκινήσεις και να γίνεις ηθοποιός. Μου το είχαν πει. Κάποια στιγμή στην Β’ Λυκείου έφαγα την πιο γερή σφαλιάρα.

Κάναμε σχολικό επαγγελματικό προσανατολισμό και πήγαμε στο Πολιτιστικό Κέντρο Σταυρούπολης. Που είχε εκπρόσωπο από κάθε επάγγελμα για να μας μιλήσει. Πήγα μέσα στη χαρά, ήξερα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός αλλά όχι το πως. Μου είπε ηθοποιός από τη Θεσσαλονίκη, που δε ζει πια: ‘Αγόρι μου εσύ έτσι όπως είσαι, μόνο το ρόλο του Αγκόπ θα παίξεις στο θέατρο’. Ήμουν παχύς και με σπυράκια. Πρέπει να χάσεις κιλά και τότε βλέπουμε τι θα κάνεις κι αν. Τότε κατάλαβα ότι είμαι χοντρός. Με πείραξε πολύ η συμπεριφορά του. Ήταν πολύ δυνατό το χαστούκι.

«Με στενοχώρησε. Ας μην ξεχνάμε ότι μέχρι πέρυσι ήταν πολύ της μόδας οι άνθρωποι του θεάτρου να μιλάνε άσχημα σε όποιον θέλει να κάνει το όνειρό του. Σου μιλούσε κάποιος άσχημα κι έλεγες κι ευχαριστώ και σας σέβομαι που μου μιλάτε άσχημα».