Σασμός spoiler: ο Μαθιός στα Γιάννενα για να μιλήσει στην Αργυρώ!

4 Μαρτίου 2022 09:00

Σασμός spoiler: ο Μαθιός στα Γιάννενα για να μιλήσει στην Αργυρώ!

Μία μεγάλη ανατροπή πλησιάζει στον Σασμό. Η Αργυρώ και η Μαρίνα ταξιδεύουν στα Γιάννενα, θέλοντας να κάνουν νέα αρχή, αλλά κάποιος τις ακολουθεί.

Σασμός spoiler: ο Μαθιός στα Γιάννενα για να μιλήσει στην Αργυρώ!

Η δίκη του Αστέρη πλησιάζει και η οικογένεια αναζητά τα στοιχεία που θα τον αθωώσουν για τον θάνατο του Πετρή.

Η Αργυρώ βρίσκεται μακριά από όλους, έχοντας τραβήξει κόκκινη γραμμή. Η μητέρα της είναι πάντα στο πλευρό της, με το μυαλό της να ταξιδεύει στην Κρήτη και στο μνήμα του Πετρή της, διαρκώς.

Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα δεν θα κυλήσουν τόσο αρμονικά, όσο σχεδίαζαν. Ο Μαθιός ανακαλύπτει πως η Αργυρώ γνωρίζει πολλά, με αποτέλεσμα να τρέχει στα Γιάννενα, ζητώντας απαντήσεις.

Αυτό που θέλει να μάθει είναι ποιος άλλος βρισκόταν εκείνη την ημέρα μπροστά στο φονικό που συντάραξε την Κρήτη. Πράγματι, ένα πρόσωπο – κλειδί είδε ακριβώς πως έγινε το έγκλημα. Η Σεμίνα παραμένει χαμένη, με την Αργυρώ να γνωρίζει που βρίσκεται.

Ο Μαθιός, λοιπόν, επιχειρεί να επικοινωνήσει με την Αργυρώ, ζητώντας της να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τη Σεμίνα. Ο φάκελος του Αστέρη ανοίγει και η Σεμίνα αυτή είναι η μόνη που μπορεί να τον αθωώσει.

Η έκπληξη για την Αργυρώ θα είναι τεράστια. Ο φόβος θα την διαπεράσει, καθώς οι Σταματάκηδες δεν θα την αφήσουν σε ησυχία, ούτε στα Γιάννενα. Η Μαρίνα θα παλέψει να τον διώξει, να διακόψει κάθε επικοινωνία. Η Σεμίνα, όμως, θα φτάσει σύντομα στην Κρήτη, ξετυλίγοντας το κουβάρι της υπόθεσης…