Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: χαράζει νέα επαγγελματική πορεία – Έγινε σχεδιάστρια ρούχων

21 Φεβρουαρίου 2021 19:45

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς  παρά το γεγονός ότι διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της εξακολουθεί να είναι μια από τις sexy πρωταγωνίστριες της Μέκκας του κινηματογράφου. Σήμερα εκτός από την υποκριτική μπορεί να προσθέσει στο βιογραφικό της και το επάγγελμα της σχεδιάστριας ρούχων.

Η 51χρονη ηθοποιός αποκάλυψε μέσω Instagram στους 3,6 εκατομμύρια οπαδούς της, χθες, πως ξεκίνησε μια νέα συλλογή έτοιμων ενδυμάτων. Και ποιο θα ήταν το καλύτερο μοντέλο για να τα παρουσιάσει; Η ίδια η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ανακοινώνω το τελευταίο μου έργο για το @casazetajones, μια σειρά έτοιμων ενδυμάτων» έγραψε η ηθοποιός, η οποία έχει ήδη ασχοληθεί στο παρελθόν και με τον σχεδιασμό οικιακών αντικειμένων. «Δημιούργησα μια συλλογή που όχι μόνο ενσωματώνει το όραμά μου, αλλά αντιπροσωπεύει έναν αληθινό τρόπο ζωής που ντύνει τις γυναίκες από το πρωί έως το βράδυ, από καθημερινά ρούχα μέχρι βραδινά φορέματα. Ελπίζω να τα λατρέψετε όλοι τόσο πολύ όσο άρεσε και σε μένα να τα δημιουργώ».