Το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσουμε τα οικονομικά μας

27 Φεβρουαρίου 2021 07:45

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που πραγματοποιείται σήμερα 10:17 το πρωί επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού. Ζητήματα δουλειάς και καθημερινότητας έρχονται στην επιφάνεια, καθώς απαιτείται από εμάς να δοθούν οι απαραίτητες λύσεις ώστε να κλείσουν με αποφασιστικό τρόπο.

Ο Ουρανός από τον Ταύρο θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην συγκεκριμένη Πανσέληνο. Καθώς σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο στους Ιχθύες και τρίγωνο με την Σελήνη στην Παρθένο. Αυτό θα οδηγήσει σε πιθανές ξαφνικές λύσεις που έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να μας απελευθερώσουν από υποχρεώσεις και αγγαρείες που μας ταλανίζουν.

Γεγονός είναι ότι αποκαλύψεις και παρασκηνιακές διεργασίες μπορεί να μας αιφνιδιάσουν φορτίζοντας μας συναισθηματικά. Είναι επιτακτική ανάγκη να ξεφύγουμε από την εσωστρέφεια και την μελαγχολία. Που μπορεί να μας δημιουργήσουν συμπεριφορές συναδέλφων και να προχωρήσουμε παίρνοντας πρωτοβουλίες στο κλείσιμο υποθέσεων που επηρεάζει την ψυχολογία μας.

Οφείλουμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας δείχνοντας ενσυναίσθηση και ώριμη σκέψη.

Παράλληλα, το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την βελτίωση των οικονομικών μας με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Πρέπει να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία με σκοπό την αύξηση των οικονομικών μας πόρων που θα φέρει ψυχολογική ισορροπία και αυτοπεποίθηση.

Γεγονός είναι ότι δεν θα επικεντρωθούμε πεισματικά σε επιλογές που μπορεί να μην μας καλύπτουν.

Αντίθετα, μας δίνεται η ευκαιρία να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα μας βγάλουν από αδιέξοδες καταστάσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κρόνος, ο Ερμής και ο Δίας βρίσκονται στον Υδροχόο. Δημιουργώντας την διάθεση να εκφράσουμε με ωριμότητα και αισιοδοξία τα θέματα που μας απασχολούν.

Τυχόν ομαδικές προσπάθειες στις οποίες θέλουμε να συμμετέχουμε θα δρομολογηθούν με ιδανικό τρόπο. Νιώθουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε με τις ιδέες και τις απόψεις μας σε συλλογικές δράσεις που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας.

πηγή: myastro