Άγριες μέλισσες spoiler: το δικαστήριο αποφασίζει για τον μικρό Σέργιο! Πώς αντιδρούν Νικηφόρος και Ασημίνα;

25 Μαρτίου 2021 08:40

Ο Νικηφόρος, συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις της Ασημίνας, είναι αποφασισμένος να κερδίσει την επιμέλει του Σέργιου. Οι Σεβαστοί έχουν πάθει σοκ από την απόφασή του να χωρίσει και προσπαθούν να τον μεταπείσουν.

Όμως εκείνος δεν αλλάζει άποψη. Δεν θέλει η Ασημίνα και η Δρόσω να έχουν σχέση με τον μικρό, αν και ο Σέργιος αντιδρά έντονα. Γεγονός που αναστατώνει τους Σεβαστούς.

Ο Νικηφόρος ανακοινώνει στην Ασημίνα ότι πλέον τον λόγο έχουν τα δικαστήρια.

Έχει ένα πολύ δυνατό χαρτί στα χέρια του. Ζει σε ένα καλύτερο σπίτι, υπάρχουν περισσότερα άτομα για τη φροντίδα του παιδιού και είναι καλύτερα οικονομικά.

Για να μην αλλάξει περιβάλλον ο μικρός Σέργιος, το δικαστήριο αποφασίζει η επιμέλεια να περάσει στα χέρια του Νικηφόρου.

Σύμφωνα με το TV24, η Ασημίνα θα μπορεί να βλέπει τον γιο της μόνο μία φορά την εβδομάδα. Αυτό θα γίνεται με την παρουσία του Νικηφόρου ή και χωρίς (αναλόγως με το τι θα συμφωνήσει το ζευγάρι, μέσω διαλόγου).

Αυτό ξεσηκώνειθύελλα αντιδράσεων. Ο μικρός Σέργιος δεν δέχεται την απόφαση της επιμέλειας. Ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο. Θέλει τη μητέρα του.

Τα βάζει με τους Σεβαστούς, κατηγορώντας τους πως εκείνοι ευθύνονται που έχασε την μητέρα του.

Τότε, οι Σεβαστοί αποφασίζουν να πάρουν το μέρος της Ασημίνας. Τη στηρίζουν με κάθε δυνατό τρόπο. Αποφασίζουν ο μικρός Σέργιος να βλέπει και τη μητέρα του.

Αυτό θα βγάλει από τα όριά του τον Νικηφόρο. Και σε ένα ξεσπάσμά του θα αποκαλύψει το φρικτό μυστικό.

Ένα μυστικό που σκάει σαν βόμβα στο Διαφάνι.