Η τηλεπερσόνα προκάλεσε χαμό στο κομμωτήριο γνωστού κομμωτή

3 Σεπτεμβρίου 2019 08:07

Άφωνες έμειναν οι πελάτισσες και το προσωπικό μεγάλου κομμωτηρίου της Αθήνας όταν πρόσφατα πολύ γνωστή κυρία της τηλεόρασης και με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της έβαλε τις φωνές επειδή…καθυστέρησε το ραντεβού της.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια είχε κλείσει το συνηθισμένο της ραντεβού περιποίησης, όμως όταν βρέθηκε στο κομμωτήριο είδε πολλές άλλες κυρίες στην αναμονή.

Η σκέψη και μόνο πως ίσως αυτό να σήμαινε πως θα υπήρχε καθυστέρηση στο ραντεβού της την έβγαλε εκτός εαυτού.Άρχισε να φωνάζει δυνατά, να διαμαρτύρεται πως δεν μπορεί να περιμένει, πως είναι πελάτισσα και δεν γίνεται να την καθυστερούν, με τις κοπέλες του κομμωτηρίου αλλά και τις υπόλοιπες πελάτισσες να την κοιτούν άφωνες.

Μάλιστα ήταν τόσος ο εκνευρισμός της που για να ηρεμήσει βγήκε για λίγο έξω και όταν μπήκε ξανά στο μαγαζί με ύφος χιλίων καρδινάλιων.

Τα κορίτσια που εργάζονται εκεί ευγενικά προσπάθησαν να της εξηγήσουν πως δεν θα υπήρχε καμία καθυστέρηση, όπως και έγινε τελικά.

Τελικά τέλος καλό, όλα καλά, αν κι έχουν να το λένε πως η συγκεκριμένη είναι γνωστή για τον δύστροπο και…”ξινό” χαρακτήρα της!

Πηγή Enter tv