1821 – Η Επιθεώρηση: η λαμπερή πρεμιέρα συγκέντρωσε πλήθος celebrities στο κοινό της

7 Ιουνίου 2021 21:15

1821 - Η Επιθεώρηση: η λαμπερή πρεμιέρα συγκέντρωσε πλήθος celebrities στο κοινό της

Με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, στο Θέατρο Βεάκειο έκανε πρεμιέρα η παράσταση 1821 – Η επιθεώρηση“. Το έργο υπογράφουν ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Δημήτρης Καραντζάς.

1821 – Η Επιθεώρηση: η λαμπερή πρεμιέρα συγκέντρωσε πλήθος celebrities στους θεατές. Το θέατρο επιστρέφει δυναμικά στην κανονικότητα.

Στο έργο πρωταγωνιστούν οι: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Eλένη Κοκκίδου, Νίκος Καραθάνος, Γιώργος Γάλλος, Γαλήνη Χατζηπασχάλη, Γιάννης Νιάρρος, Μιχάλης Οικονόμου. Ο Γιάννης Κουκουράκης, Γιάννης Κλίνης, Βάσω Καβαλιεράτου, Πάνος Παπαδόπουλος, Ηλίας Μουλάς. Η Ιωάννα Πιατά, ενώ guest ηθοποιοί είναι οι: Λυδία Φωτοπούλου, Μαρία Καβογιάννη, Μάρθα Φριντζήλα, Χρήστος Λούλης.

Στην λαμπερή πρεμιέρα της παράστασης “παρέλασαν” πολλοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz. Όπως η Ζέτα Δούκα με τον σύζυγό της, Μιχάλη Χατζαντωνά, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Θανάσης Αλευράς, η Μαρία Ναυπλιώτου συνοδευόμενη από τον Δημήτρη Μοθωναίο, η Μπέτυ Αρβανίτη, η Θέμις Μπαζάκα, ο Δημήτρης Πιατάς, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Μάκης Δελαπόρτας κ.α.