Η σύντροφος του Μπραντ Πιτ δεν είναι τόσο εντυπωσιακή όσο φαντάζεστε – Μετά το χωρισμό του με τη Θερόν, έπεσε στην αγκαλιά της

27 Σεπτεμβρίου 2019 19:02

Πιτ

Ο διάσημος ηθοποιός που στην τελευταία του ταινία υποδύεται έναν αστροναύτη, έχει σχέση με την σχεδιάστρια κοσμημάτων και πνευματική γκουρού Σατ Κάρι Κάλσα εδώ και 3 μήνες, σύμφωνα με το «USWeekly». Μάλιστα, το περιοδικό αποκαλύπτει και κάτι ακόμη: ο 55χρονος κούκλος ηθοποιός άρχισε να βγαίνει με την σχεδιάστρια, αμέσως μετά τον χωρισμό του με την 44χρονη Σαρλίζ Θερόν –τα δημοσιεύματα τους ήθελαν ζευγάρι πολλές φορές κατά το παρελθόν– τον Ιούνιο.

Πιτ

Φήμες ήθελαν τον Μπραντ Πιτ να είναι σε σχέση με την επίσης ηθοποιό Σαρλίζ Θερόν

Η γνωριμία και ο χωρισμός με τη Σαρλίζ Θερόν

Ο Μπραντ Πιτ γνώρισε την γκουρού και σχεδιάστρια πριν από ένα χρόνο στο Γκαλά Silverlake Conservatory, μια ετήσια εκδήλωση που κάνουν κάθε χρόνο οι Red Hot Chili Pepper. Η Σατ ήταν καλεσμένη στην εκδήλωση καθώς υπήρξε «θεραπεύτρια» του τραγουδιστή του συγκροτήματος Άντονι Κίντις. Οι δυο τους κάθισαν δίπλα-δίπλα σε ένα στρογγυλό τραπέζι και φυσικά συνομίλησαν λίγη ώρα, ωστόσο δεν έγινε κάτι παραπάνω ανάμεσά τους.

Πιτ

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Σατ Κάρι Κάλσα

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το «USWeekly», ο Μπραντ ήταν απασχολημένος και σε σχέση με τη Σαρλίζ Θερόν με την οποία άρχισε να βγαίνει πέρυσι, όταν συμμετείχαν σε μία διαφήμιση της Breitling, αν και μια άλλη πηγή δήλωσε ότι ήταν μόνο φίλοι. Το ζευγάρι χώρισε γιατί μετά το δράμα με το διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί, δεν ήθελε τίποτε άλλο που να του πέσει «βαρύ».

Κι όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, Μπραντ Πιτ και Σαρλίζ Θερόν τελικά χώρισαν, με τον ηθοποιό να βρίσκει παρηγοριά στην όμορφη σχεδιάστρια κοσμημάτων. Μάλιστα, η Σατ παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Ad Astra» στο Λος Άντζελες στις 19 Σεπτεμβρίου και φωτογραφήθηκαν να φεύγουν σχεδόν την ίδια ώρα.
Σε αντίθεση με κάποιες από τις άλλες γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του (ήταν αρραβωνιασμένος με την Γκουίνεθ Πάλτροου και παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον), η Σατ, που έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ και έχει λάβει εκπαίδευση στην Ινδία, δεν είναι διάσημη ευρέως γνωστή.

Πιτ

Η Σατ Κάρι Κάλσα (αριστερά) με την ηθοποιό Ρέινμποου Μαρς

Ποια είναι η Σατ Κάρι Κάλσα;

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων «είναι πολύ δυνατός άνθρωπος και έχει ένα όμορφο μυαλό. Αυτό ήταν που τον τράβηξε επάνω της. Επίσης, παίζει ρόλο το γεγονός ότι δεν είναι ηθοποιός» δήλωσε μια πηγή στο «USWeekly». Ο Μπραντ Πιτ δεν ενδιαφέρεται να γνωρίσει κάποια από τη βιομηχανία του θεάματος, πρόσθεσε η πηγή.
Επίσης, ο διάσημος ηθοποιός λατρεύει ότι η Σατ Κάρι Κάλσα είναι σαμάνος και έχει μελετήσει τη θεραπεία του όζοντος, έτσι τροφοδοτεί την πνευματική του πλευρά. Έχει επίσης μια σειρά κοσμημάτων με το όνομα Amrit (από την κόρη της) που αποτελείται από θηλυκά κομμάτια με ημιπολύτιμους λίθους.

Πιτ

Η Κάλσα γοητεύτηκε από την ιδέα κατασκευής κοσμημάτων με τους κανόνες των αρχαίων συμβολισμών. Εδώ ένα από τα κοσμήματα της σειράς της

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ινδία, η Κάλσα έμαθε για τα πολύτιμα πετράδια και τον αρχαίο συμβολισμό που συνδέεται με την κατασκευή κοσμημάτων. Η Κάλσα γοητεύτηκε από την ιδέα της κατασκευής κοσμημάτων ακολουθώντας τους κανόνες των αρχαίων συμβολισμών. Μάλιστα, ακόμη και η πρώην του Μπραντ Πιτ, η Τζένιφερ Άνιστον, έχει αγοράσει μερικά από τα κομμάτια της.
Η σχέση τους πάντως δεν είναι ακόμη πολύ σοβαρή. «Ο Μπραντ δεν είχε σε τέτοια φάση ακόμη» σημειώνει η πηγή. «Αλλά η Σατ είναι πολύ ιδιαίτερη γι’ αυτόν και κάποια με την οποία του αρέσει να περνά τον χρόνο του». Να σημειωθεί πάντως πως πριν από ένα χρόνο περίπου, τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Μπραντ Πιτ να είναι ζευγάρι με την καθηγήτρια του ΜΙΤ, Νέρι Όξμαν, με τους δυο τους να χωρίζουν τελικά γιατί ο διάσημος ηθοποιός ήθελε να επικεντρωθεί στα παιδιά του.