Μόνο στο CIAO: Φώτος Πιττάτζης: Μετά τη Νικολέττα Καρρά, στην κόρη του Μπερλουσκόνι

28 Σεπτεμβρίου 2019 12:05

Πιττα

Αυτό κι αν είναι είδηση! Η πληροφορία που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες, μπορεί να ακούγεται απίστευτη, όμως κάποιοι επιμένουν ότι είναι πέρα ως πέρα αληθινή: Ο Φώτος Πιττάτζης, λένε κάποιες πηγές, άφησε οριστικά πίσω του τη Νικολέττα Καρρά και πλέον δεν έχει μάτια παρά μόνο για τη Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι.

Για πρώτη φορά μετά το χωρισμό από την Νικολέττα Καρρά, κυκλοφόρησαν φήμες και πληροφορίες για την ύπαρξη ενός νέου προσώπου στην προσωπική ζωή του Φώτου Πιττάτζη. Ο γνωστός επιχειρηματίας φαίνεται να έχει αναπτύξει μια πολύ ιδιαίτερη συμπάθεια για την  κόρη του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, την εντυπωσιακή Μπάρμπαρα.

Μπερλουσκ

Οι πληροφορίες, μάλιστα γίνονται και πιο συγκεκριμένες και λένε ότι οι δυο τους φαίνεται να πέρασαν αρκετές ημέρες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κύπρου, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και φυσικά και από τους φωτογραφικούς φακούς. Το φιλικό περιβάλλον του Φώτου Πιττάτζη συζητάει ήδη για πιθανή μετακόμιση του δικηγόρου στην Ιταλία, για τα μάτια της κόρης του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού. Όλα αυτά, φυσικά δεν έχουν επιβεβαιωθεί από καμία επίσημη πηγή και παραμένουν στη σφαίρα των φημών και των πληροφοριών. Πάντως, οι πηγές που διαδίδουν τις συγκεκριμένες πληροφορίες, επιμένουν ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στους δύο τους και λένε ότι ο δικηγόρος και η εντυπωσιακή ξανθιά Ιταλίδα δεν έχουν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλον.

Μπερλουσκ

Η εντυπωσιακή και εκκεντρική Μπάρμπαρα

Η Μπάρμπαρα, τρίτη κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, είναι μια εκθαμβωτικά όμορφη γυναίκα, η οποία δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη όπου κι αν εμφανιστεί. Έχει σπουδάσει φιλοσοφία και έχει καταφέρει ουκ ολίγες φορές να απασχολήσει τον ιταλικό Τύπο με τα κατορθώματά της. Έχει κάνει δύο παιδιά, ενώ στο παρελθόν η σχέση της με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Αλεσάντρε Πάτο είχε γίνει πρωτοσέλιδη. Οι δύο τους χώρισαν και τον τελευταίο καιρό η Μπάρμπαρα είναι ελεύθερη.

Ο Φώτος Πιττάτζης, από την πλευρά του είναι επίσης ελεύθερος από την εποχή που χώρισε -και όπως όλα δείχνουν, οριστικά- από τη Νικολέττα Καρρά. Ο γοητευτικός δικηγόρος και η καλλονή ηθοποιός αποφάσισαν πριν από λίγους μήνες να ρίξουν τίτλους τέλους στο γάμο τους, μια απόφαση που πολλοί πίστευαν ότι θα αναιρούσαν, κάτι που δεν έγινε όμως.

Πιτατζ

Το περασμένο καλοκαίρι, η Νικολέττα Καρρά ήταν στη Μύκονο, κάνοντας πάρα πολύ στενή παρέα με τον Πέτρο Κωστόπουλο, κάτι που έκανε πολλούς να μιλήσουν για μια νέα σχέση. Αυτό, δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, όμως. Αυτό που επιβεβαιώθηκε, αντιθέτως, είναι το γεγονός ότι ο Πιττάτζης και η Καρρά δεν χώρισαν και πολύ ήρεμα και φιλικά, και ανάμεσά τους υπάρχει αγεφύρωτο χάσμα.

Βρήκε ο γοητευτικός δικηγόρος τη γυναίκα που θα τον κάνει να ξεπεράσει οριστικά την ηθοποιό; Ο χρόνος θα δείξει.