2022 λαμπερές προτάσεις για το πιο Marvelous μανικιούρ

21 Δεκεμβρίου 2021 18:58

Προτάσεις για το εορταστικό μανικιούρ από το Marvelous Nails & Beauty

Λάμψη, glitter και σχέδια με εορταστική διάθεση! Οτιδήποτε θα αναδείξει το χαρακτήρα της κάθε γυναίκας!

Τα χρώματα που θα βλέπουμε παντού τις γιορτές

Το κλασσικό και διαχρονικό κόκκινο, μαύρο, μπλε και πράσινο σε όλες τους τις αποχρώσεις. Μεγάλη εντύπωση βέβαια θα κάνουν τα μεταλλικά χρώματα και εφέ, που ήρθαν για να μείνουν και να μας εκπλήξουν.

Προτάσεις για το μακιγιάζ των γιορτών

Φέτος στο μακιγιάζ γίνεται μία μίξη natural και glam διάθεσης. Επιβάλλεται φυσικό και απαλό contouring, λάμψη στην επιδερμίδα, γήινους τόνους στα μάτια με χρυσές και μεταλλικές αποχρώσεις στο κάτω βλέφαρο. Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει από το εορταστικό μακιγιάζ το κόκκινο χρώμα στα χείλη!

Μπορείτε να λάμψετε αυτά τα Χριστούγεννα με όλες τις υπηρεσίες του Marvelous Nails & Beauty

Με τις γιορτές των Χριστουγέννων να βρίσκονται μόλις μία ανάσα μακριά, κάθε γυναίκα θέλει να αναδείξει τον πιο λαμπερό εαυτό της. Στο Marvelous Nails & Beauty εκτός από μανικιούρ και πεντικιούρ, παρέχουμε υπηρεσίες μακιγιάζ, αποτρίχωσης, σχηματισμού φρυδιών και τοποθέτησης βλεφαρίδων. Ακριβώς ότι χρειάζεται κάθε γυναίκα για να υποδεχτεί το 2022 ανανεωμένη και υπέροχη!

Γιατί να επιλέξετε το Marvelous Nails & Beauty

Το προσωπικό του Marvelous Nails & Beauty είναι έτοιμο να υποδεχτεί τις γυναίκες και τους άνδρες πελάτες του με το πιο ζεστό χαμόγελο και την πιο εορταστική διάθεση! Τα κορίτσια μας είναι έτοιμα να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία και να σας χαρίσουν τη λάμψη που σας αξίζει!

1.  Ιωάννα Βιδάλη, ιδιοκτήτρια του Marvelous Nails & Beauty

2. Η καλλιτεχνική ομάδα του Marvelous Nails & Beauty

Στοιχεία Επικοινωνίας

2022 λαμπερές προτάσεις για το πιο Marvelous μανικιούρ