Ο Ερρίκος Πετιλόν είχε σχέση με την Ούρσουλα Άντρες και φλερτ με τη Στεφανί του Μονακό

4 Οκτωβρίου 2019 13:03

Πετιλόν

Ο Ερρίκος Πετιλόν έκανε μία κατάθεση καρδιάς στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα» και μίλησε για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει, τις καταχρήσεις και τους έρωτές του.
Το πρώην μοντέλο μίλησε για τη ζωή του, την καριέρα και την μεγάλη ζωή στο εξωτερικό, αλλά και τις εξαρτήσεις και τα λάθη που τον έφεραν σήμερα να έχει ανάγκη από δουλειά.
Πριν από το μπλέξιμο με το νόμο, αλλά και τις καταχρήσεις, ο Ερρίκος Πετιλόν ζούσε μια ζωή που δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί και διέγραψε μια μεγάλη καριέρα σε εξωτερικό και αργότερα στην Ελλάδα. Όταν ήταν 22 ετών, όπως περιέγραψε στην Ελεονώρα Μελέτη, συνάντησε την 45χρονη τότε Ούρσουλα Άντρες. Οι δυο τους συνδέθηκαν ερωτικά και όπως είπε ο Ερρίκος Πετιλόν, είχαν σχέση για δύο ολόκληρα χρόνια. Από εκείνα τα λαμπερά χρόνια στο εξωτερικό, ο Ερρίκος Πετιλόν έχει επίσης να θυμάται και τη γνωριμία του με τη Στεφανί του Μονακό, με την οποία όπως είπε, υπήρχε ένα φλερτ.

https://youtu.be/4YcJcdaGhoc

Διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή και μανιοκατάθλιψη
«Έχω κάτσει χωρίς να κάνω χρήση ουσιών χρόνια, αλλά δεν ήξερα τι μου συνέβαινε» εξήγησε ο Ερρίκος Πετιλόν για το διάστημα, ώσπου να διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή και μανιοκατάθλιψη. «Δεν μπορείς να είσαι πετυχημένος και να βλέπεις μια τεράστια δυσκολία να μπορείς να ξανασηκωθείς. Αυτό άρχισε να με ανησυχεί».
Ο Ερρίκος Πετιλόν εξηγεί πως δεν είχε ζητήσει βοήθεια για χρόνια «και κακώς», γιατί όπως είπε το υποτιμούσε όλο αυτό. Ώσπου τελικά κάποιος τον έπεισε και απευθύνθηκε σε ειδικούς για το πρόβλημά του.

Η σύλληψη και η μεθοριακή διαταραχή του Ερρίκου Πετιλόν
«Για την κατάσταση με τις ουσίες αναγκάστηκα να μιλήσω λόγω σύλληψης, δεν ήθελα να μιλήσω για όλο αυτό» είπε ο Ερρίκος Πετιλόν αναφερόμενος στην περιπέτεια που τον «έβγαλε» στα μανταλάκια. «Εξήγησα το κομμάτι της διπολικής διαταραχής, μεθοριακή διαταραχή, που είναι κοντά στο διπολικό. Έχω νοσηλευτεί στο Δρομοκαΐτειο…» δήλωσε στην Ελεονώρα Μελέτη και εξήγησε πως «αν δεν έχεις μια αγωγή ή βυθίζεσαι ή χάνεις τους στόχους που έχεις γύρω σου». Ο Ερρίκος Πετιλόν εξήγησε πως υπήρξαν κάποιες υποτροπές σε ουσίες, όπως είπε, επειδή ακριβώς δεν έπαιρνε αγωγές.

https://youtu.be/RQiAYo3tFhM