Συγκλονίζει ο Γιώργος Αρμένης: «Έχω συμβιβαστεί με τον θάνατο. Τον περιμένω. Πόσο θα γίνω; Μαθουσάλας; Θα αγκαλιαστούμε και θα με πάρει».

Δημοσιεύθηκε: 13/11/2019 21:32
Συγκλονίζει ο Γιώργος Αρμένης: «Έχω συμβιβαστεί με τον θάνατο. Τον περιμένω. Πόσο θα γίνω; Μαθουσάλας; Θα αγκαλιαστούμε και θα με πάρει".

Μια συγκλονιστική συνέντευξη – εξομολόγηση, έδωσε στο Πρωινό, ο Γιώργος Αρμένης. Ο σπουδαίος ηθοποιός που το θεατρόφιλο κοινό τον απολαμβάνει στην παράσταση της Μίμης Ντενίση «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη» στον Ελληνικό Κόσμο, έκανε μια κατάθεση ψυχής στην δημοσιογράφο τησ εκπομπής Μαίρη Αρώνη και μεταξύ άλλων μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια. Ο αγαπητός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όλη μου η ζωή ήταν τραγική και μεγάλωσα σαν αδέσποτο ζώο στον δρόμο. Ζούσα πολύ άσχημα, φρικτά τα παιδικά χρόνια. Ο πατέρας μου έκανε δύο παιδιά και χάθηκε». Ενώ καθήλωσε τους πάντες δηλώνοντας «Έχω συμβιβαστεί με τον θάνατο. Τον περιμένω. Πόσο θα γίνω; Μαθουσάλας; Θα αγκαλιαστούμε και θα με πάρει. Φύγαμε. Έχω πει στον γιο μου να με κάψει».