Ιωάννα Μαλέσκου: Το μυστικό ραντεβού με το Star

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιουνίου 2022 10:00

Μαλέσκου - Δανιάς: Οι διακοπές του έρωτα στη Ρόδο

Λέτε να έχουμε τελικά Breakfast με την Ιωάννα Μαλέσκου στο Star; Ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες ώρες. Μάλιστα έγινε και ένα ραντεβού (και δεν θέλω διαψεύσεις) της παρουσιάστριας με το κανάλι. Προς το παρόν πάντως, υπάρχει απόσταση στα «θέλω» των δύο πλευρών. Αλλά και στην τελική απόφαση του καναλιού που ακόμη δείχνει διχασμένο. Και περιμένει να δει τι θα γίνει με τη Φαίη Σκορδά και τον ΑΝΤ1.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα πάει τελικά στο Star. Αυτή τη στιγμή για να πούμε την αλήθεια, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Θα γίνει ακόμη ένα ραντεβού που θα κρίνει πολλά. Την ώρα που στο κανάλι γίνεται κουβέντα για μία εκπομπή που δεν θα ασχολείται μόνο με το ψυχαγωγικό κομμάτι, αλλά θα έχει και ενημερωτικές (έντονες) πινελιές.

Ο Καρτελιάς βρίσκεται ήδη στην πόρτα της εξόδου. Η Παπίλα όλα δείχνουν ότι θα τον ακολουθήσει. Αυτές είναι οι τελευταίες σκέψεις του καναλιού. Και οι αλλαγές στην εκπομπή θα είναι πάρα πολλές. Τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Λέτε η Μαλέσκου να είναι η αντικαταστάτρια; Θα δείξει και μάλιστα πολύ σύντομα.

Για την πιθανότητα να αναλάβει και ο Βασάλος την παρουσίαση του πρωινού του Star, να σας πούμε ότι υπάρχει ένα αγκάθι. Τουρκικής προέλευσης. Αν ο Ατζούν κάνει το All Star Survivor, όπως λέγεται, τότε ο Βασάλος είναι βασικός στόχος. Κι εκείνος είναι απόλυτα θετικός να ταξιδέψει ξανά στον Άγιο Δομίνικο με το ανάλογο φυσικά αντίτιμο. Οπότε υπάρχει θέμα.

Ένα ακόμα σενάριο που ακούγεται πάρα πολύ έντονα τελευταία είναι η πιθανή συνύπαρξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο My Style Rocks. Απίστευτο, ε; Κι όμως λέγεται ότι κι εκεί θα βάλει το χεράκι του ο Ατζούν. Η Σπυροπούλου είναι από τα πουλέν του και αν δει τα σκούρα με το τηλεοπτικό μέλλον της, τότε θα αναλάβει δράση και θα βρει λύση. Άλλωστε, ο λόγος του μετράει πάρα πολύ στον ΣΚΑΪ.

My Style Rocks: επιστρέφει επεισοδιακά στον ΣΚΑΙ βάζοντας φωτιά ανάμεσα σε Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Στον ΑΝΤ1 ποντάρουν πολλά στο Μουντιάλ του Κατάρ παρά τις φωνές που ακούστηκαν για τη συνδρομητική πλατφόρμα του καναλιού.

Η οποία και θα μεταδώσει τουλάχιστον τα μισά ματς. Στο Μαρούσι δείχνουν ότι ποντάρουν πολύ στο ανδρικό κοινό. Και προβλέπεται μεγάλη μάχη στο πρώτο μισό της σεζόν. Ειδικά στο δίμηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου.

Αγώνες και Ράδιο Αρβύλα θα αποτελέσουν το βαρύ πυροβολικό και θα σηκώσουν το βάρος της τηλεθέασης στη συγκεκριμένη ζώνη. Και στο Μαρούσι ελπίζουν ότι θα πάρουν τους άνδρες με το μέρος τους, την ώρα που η μυθοπλασία θα παίζει δυνατά στα άλλα κανάλια. Και τα δικά του βαριά όπλα (της μυθοπλασίας) θα βγουν στο δεύτερο μισό. Βέβαια, αυτό έχει ένα ρίσκο, αλλά στον ΑΝΤ1 πιστεύουν ότι θα τους βγει σε καλό.

Και την Ηρώ Μουκίου θα δούμε έπειτα από πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Θα είναι στο καστ στο Κόκκινο Ποτάμι 2. Επίσης οι Μαρίνα Ασλάνογλου, Βασίλης Ευταξόπουλος, Τάσος Γιαννόπουλος θα πρωταγωνιστήσουν του χρόνου στην ΕΡΤ. Και συγκεκριμένα στο Κάνε ότι κοιμάσαι, τη νέα αστυνομική σειρά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Επίσης, ο Γιώργος Παπαγεωργίου έκλεισε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο Γλυκάνισος του ΣΚΑΪ.

Ο μιντιάκιας