Ελένη Μενεγάκη: Έπαιρνε 2.000.000€ στον ALPHA. Πόσα παίρνει σήμερα

Συντάκτης: Newsroom

13 Σεπτεμβρίου 2022 11:15

Ελένη Μενεγάκη: Η μητέρα της έβγαλε φωτογραφία με τον Μπόρις Τζόνσον

Η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης με τις μετοχές της κυρίως στις αρχές του 2000 να βρίσκονται στην κορυφή

Είναι μια από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες στην ελληνική τηλεόραση, δεν την χαρακτηρίζουν άδικα οι περισσότεροι “βασίλισσα της πρωινής ζώνης”. Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να απουσιάσει έναν χρόνο από την tv και με την επιστροφή της – στο Mega αυτή την φορά (δείτε εδώ την φετινή νέα της ομάδα)- έκλεισε το πιο χρυσό συμβόλαιο.

Το χρυσό συμβόλαιο της Ελένης

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου τύπου, το συμβόλαιό της είναι μεν “χρυσό” αλλά όχι στα επίπεδα του τελευταίου που είχε στο προηγούμενο κανάλι, με αμοιβές που έφταναν αρχικά τα 1,8 εκ. ευρώ ετησίως και ξεπερνούσαν τα δύο εκατομμύρια με τα ποσοστά επί των εμπορικών τοποθετήσεων.

Τα χρήματα που παίρνει για να κάνει μια απλή ανάρτηση στο Instagram

Η αλήθεια είναι πως έχει ένα ισχυρό instagram account που μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους, και τέτοια προφίλ για όσους δεν γνωρίζουν θεωρούνται “χρυσά”. Η Ελένη λοιπόν το ξέρει και το “εκμεταλλεύεται”.

Παλιότερα, όταν ήταν επί εποχές ALPHA το πάτωμά της για ένα post ήταν 5 χιλιάδες ευρώ ενώ γενικά για να διαφημίσει ένα προϊόν το κοστολογούσε γύρω στα 7 χιλιάρικα.

Όταν έφυγε για ένα περίπου χρόνο από την τηλεόραση, έχει ανεβάσει το κασέ της κι ένα της post μπορεί να φτάσει να “πουληθεί” έως και 15 χιλιάδες ευρώ. Τώρα που είναι στο MEGA το κασέ της παραμένει στα ίδια ποσά δηλαδή πάνω κάτω στα 15 χιλιάρικα

Πηγη youweekly.gr