Τσαλίκης – Δημητροπούλου: Γιόρτασαν 20 χρόνια γάμου!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Οκτωβρίου 2022 11:30

O Γιώργος Τσαλίκης και η Δώρα Δημητροπούλου συμπλήρωσαν είκοσι χρόνια γάμου και το γιόρτασαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης και η σύζυγός του Δώρα Δημητροπούλου έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια καθώς έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Αποτελούν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και όπως αναφέρουν οι κοντινοί τους άνθρωποι, είναι αχώριστοι και απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Γιώργος Τσαλίκης (@tsalikisgiorgos)

Την Τετάρτη γιόρτασαν την 20ή επέτειο του γάμου τους, παρέα με αγαπημένους φίλους. Ήταν μία όμορφη βραδιά, στη διάρκεια της οποίας δέχθηκαν τις θερμές ευχές των δικών τους ανθρώπων.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και έδειχναν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Ο Τσαλίκης και η σύζυγός του επέλεξαν να σβήσουν τα κεράκια σε μια τέλεια τούρτα, η οποία έγραφε πάνω «Αληθινή ιστορία αγάπης… Γιώργος Δώρα».

Η σύζυγός του δημοσίευσε εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγραψε χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή της: «Αν η αγάπη είχε όνομα … Σίγουρα θα είχε μέσα και τα αρχικά μας … 20 χρόνια γάμου♥️».

Aπό εκεί και πέρα, ο Τσαλίκης δηλώνει «Σε Έχω Ήδη Ξεπεράσει» και μας παρασύρει όπως μόνο εκείνος ξέρει, μέσα από το νέο του τραγούδι και music video, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum!

Ο επιτυχημένος και δημοφιλής καλλιτέχνης μας χαρίζει ένα άκρως ανεβαστικό single, σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη, που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα.

Το «Σε Έχω Ήδη Ξεπεράσει», με το οποίο ο Τσαλίκης εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την Panik Platinum, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, γεμάτο δράση και ενέργεια όπως και το τραγούδι, που σκηνοθέτησαν οι Tasos Xiarcho και Danny Ntarlas.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Τσαλίκης ετοιμάζει τη δυναμική του επιστροφή στη νυχτερινή Αθήνα, μέσα από τις εμφανίσεις του στο «Ω Stage Athens», με τον Γιώργο Γιαννιά.