Παύλος-Μαρί Σαντάλ: Τα σχέδια για μετακόμιση στην Ελλάδα

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιανουαρίου 2023 00:17

Πρίγκιπας Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Ξενάγηση στην Ακρόπολη με τα πέντε παιδιά τους [Φωτογραφίες]

Πολλά ακούγονταν τις τελευταίες μέρες για την οικογένεια του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ που σε κάθε τους έξοδο συγκεντρώνουν τα φλας και τις κάμερες.

Μετά την είδηση του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, υπήρξε μια έντονη φημολογία για τις επόμενες κινήσεις των μελών της τέως βασιλικής οικογένειας άρχισε να κάνει τον γύρο των εγχώριων και διεθνών ΜΜΕ.

Πολλές οι φήμες για τις κινήσεις της τέως βασιλικής οικογένειας μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου
Αρχικά, οι πληροφορίες ήθελαν τη σύζυγο του τέως βασιλιά, Άννα Μαρία, να μετακομίζει στο εξωτερικό, κοντά σε κάποιο από τα τέσσερα παιδιά της (ο Νικόλαος και η σύζυγός του, Τατιάνα Μπλάτνικ, ζουν στην Αθήνα).

Στην πορεία, τα πράγματα αντιστράφηκαν, με τα μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι ο Παύλος σκοπεύει να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα μαζί με τη Μαρί Σαντάλ, από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκονται.

Τώρα, λοιπόν, ένας βοηθός της βασιλικής οικογένειας επιβεβαίωσε στο δανέζικο περιοδικό «Billed Bladet» ότι η Άννα Μαρία δεν έχει σκοπό να φύγει από την Αθήνα.

Παράλληλα, πηγές που μίλησαν στο ισπανικό περιοδικό «HOLA» είπαν ότι ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, που συνηθίζουν να μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης, σχεδιάζουν να περάσουν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην ελληνική πρωτεύουσα για να στηρίξουν την Άννα Μαρία.

Μαρί Σαντάλ – Πρίγκιπας Παύλος: Το φιλί στο στόμα που «κέρδισε» το Instagram

Θα περνούν πλέον περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα ο Παύλος και Μαρί Σαντάλ

Ο Παύλος και η σύζυγός του ζουν μεταξύ Νέας Υόρκης και Λονδίνου από το 2004, με τη Μαρί Σαντάλ να διευθύνει μια σειρά παιδικών ρούχων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η οικογένεια απολαμβάνει μια υπερπολυτελή ζωή στο εκπληκτικό σπίτι τους στο Upper East Side στη Νέα Υόρκη, αλλά και με ταξίδια και διακοπές σε όλο τον κόσμο.

Εκτός από το σπίτι της Νέας Υόρκης, ο Παύλος και η σύζυγός του διατηρούν άλλα τέσσερα ακίνητα, όπως ένα σπίτι στο Λονδίνο, ένα κτήμα στο Cotswolds (περιοχή στην κεντρική-νοτιοδυτική Αγγλία), μια εξοχική κατοικία στις Μπαχάμες, καθώς και ένα εξοχικό καταφύγιο στο Γιορκσάιρ.

Ωστόσο, τώρα φαίνεται ότι θα περνούν περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα για να υποστηρίξουν την Άννα Μαρία, μετά το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.