Λάκης Λαζόπουλος: Το θέατρο μου αρέσει πάρα πολύ, πάντα μου άρεσε.

Δημοσιεύθηκε: 25/09/2020 23:36
Λάκης Λαζόπουλος: Το θέατρο μου αρέσει πάρα πολύ, πάντα μου άρεσε.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν ο σημερινός καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά. Ο πολυτάλαντοςMr Aλ Τσαντίρι μίλησε για όλα ενώ δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως η τηλεόραση δεν του άρεσε καθόλου και βρέθηκε σ΄ αυτή εντελώς συμπτωματικά! «Υπάρχει μια στιγμή που τα πράγματα αλλάζουν μέσα σου, διαφοροποιείσαι. Θες και την ησυχία του θεάτρου. Το θέατρο μου αρέσει πάρα πολύ, πάντα μου άρεσε. Την πρώτη δεκαετία δεν μου άρεσε καθόλου η τηλεόραση, βρέθηκα στην τηλεόραση συμπτωματικά», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι προήλθαν τυχαία. Ήμουν σε ένα γιατρό, είχε ανέβει η πίεση μου και του έλεγα πως δεν μπορώ να μπω στο θέατρο. Μου λέει γιατί δεν πας στην τηλεόραση που, άμα στη δίνει, θα ανοίγεις την πόρτα και θα βγαίνεις έξω.

Βγήκα λοιπόν έξω με αυτή την πληροφορία. Πήγα σπίτι μου και ξαφνικά, επειδή τον πατέρα μου τον έλεγαν Μήτσο και είδα τους Δέκα Μικρούς Νέγρους, συνδύασα αυτά και λέω Δέκα Μικροί Μήτσοι, θα αρχίσω να τους φτιάχνω.
Μου αρέσει ο τρόπος που φτιάχνεις έναν ρόλο, κρυίως ως προς τη φωνή. Στη μάνα, ας πούμε είχα άγχος γιατί ήταν η πρώτη φορά που θα έπαιζα γυναικείο ρόλο. Δεν είχα περιθώριο να φαίνεται πως το κοροϊδεύω, έπρεπε να είναι μια αληθινή μάνα. Έτσι, έκανα ένα… δάνειο από τη Σαπφώ Νοταρά», συνέχισε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.