Δημοσιεύθηκε: 21 Οκτωβρίου 2020 23:50

Μετά την κυκλοφορία του single  του «Tonight » ο Μonsieur Minimal, μας παρουσιάζει και το βίντεο που θα συνοδέυσει το νέο του τραγούδι.
Πρόκειται για μια “ταινία μικρού μήκους” μέσα από την οποία ξετυλίγεται μια περίεργη και ρομαντική ιστορία με πρωταγωνιστές τον Monsieur Minimal και την Rosey Blue σε ένα ερημικό (Western look) τοπίο ανάμεσα σε μάγους, τσιγγάνες, σειρήνες και σερίφηδες. 
Ένα υπέροχο βίντεο και μια υπερπαραγωγή που υπογράφει ο Δημήτρης Συλβλέστρος.

Ακούστε το Tonight στο Spotify, στο Apple Music.
Κατεβάστε το στο
 iTunes και το Bandcapm

Monsieur Minimal – Easteria Live Band στο Gazarte.
Σάββατα 24/10 και 7/11

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου  του single Tonight, ο Monsieur Minimal έρχεται, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου, στην ταράτσα του Gazarte, με σκοπό να μας παρασύρει στους αισθησιακούς ρυθμούς των νέων του τραγουδιών, μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ του που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Νοέμβριου, αλλά και παλιότερων αγαπημένων επιτυχίων του σε νέες κι ιδιαίτερες εκτελέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Συνεχίζοντας στο vintage ηχόχρωμα των 70’s και προσθέτοντας νέα στοιχεία όπως αυτά της soul, ο Monsieur Minimal με το Release Me, δημιουργεί ένα αισθησιακά ψυχεδελικό vintage  μουσικό αποτέλεσμα πάντα μέσα από το φίλτρο της καλαίσθητης POP που τον χαρακτηρίζει και τον κατατάσσει πλέον ως one οf kind pop aesthete στην Ελληνική Ανεξάρτητη Μουσική σκηνή.
Το Release Me, μας μιλάει για την απελευθέρωση και το πόσο σημαντικό είναι να είμαστε ο εαυτός μας, απολαμβάνοντας δίχως ταμπού, αλλά με σεβασμό στον συνάθρωπο, τα πάθη και τις χαρές της «μικρής» μας ζωής, με πρώτη και σημαντικότερη αυτή του έρωτα.
Ίσως έτσι θα μπορέσουμε, όχι μόνο να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε, αλλά και να κάνουμε τον κόσμο μας όσο το δυνατόν καλύτερο.

 Ακούστε το Release Me στο Spotify, στο Apple Music.
Κατεβάστε το στο iTunes και το Bandcapm

Το Easteria (single) ειναι ένα ορχηστρικό, μεσογειακό κομμάτι επηρεασμένο από τους ήχους της ανατολής και της fusion σκηνής των 70s. Με έντονη την παρουσία των αναλογικών synthesizers αλλα και των χαρακτηριστικών πλέον κιθαριστικών μελωδιών του, o Monsieur Minimal με το Easteria, αφήνει τον ακροατή ελέυθερο να ταξιδέψει χωρίς όρια στους καλοκαιρινους ρυθμούς του.
 Ακούστε το Easteria στο YoutubeSpotify, στο Apple Music.
Κατεβάστε το στο iTunes και το Bandcamp

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.