Ευαγγελία Αραβανή: 7 κούκλοι Έλληνες που είχαν σχέση μαζί της

20 Μαΐου 2022 16:00

7 κούκλοι Έλληνες που είχε σχέση η Ευαγγελία Αραβανή

Η Ευαγγελία Αραβανή είναι από τα πιο όμορφα πρόσωπα της Ελληνικής showbiz.

Γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1985 στην Λευκάδα όπου και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της. Έπειτα, μετακόμισαν οικογενειακώς στη Νίκαια Αττικής και πέρασε σε τμήμα του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, αλλά δεν πήγε ποτέ. Το 2005 στέφθηκε Σταρ Ελλάς και ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στο μόντελινγκ. Οι πιο γνωστές σχέσεις της ήταν αυτή με τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Ηλία Βρεττό. Όμως υπάρχουν και άλλες πέντε σχέσεις της παρουσιάστριας με διάσημους Έλληνες.

Πάρις Κασιδόκωστας

Αν γυρίσουμε πίσω στο 2008 θα θυμίσουμε τον έρωτα της Ευαγγελίας Αραβανή με τον Πάρι Κασιδόκωστα. Αν και δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα, ο νυν σύντροφος της Τάμτα είχε ένα έντονο φλερτ με το μοντέλο αλλά τελικά η σχέση δεν καρποφόρησε.

Ηλίας Βρεττός

Η σχέση αυτή ξεκίνησε το 2012 και κράτησε περίπου δυο χρόνια. Και ενώ πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν το ζευγάρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ξαφνικά χώρισαν και από τότε ξεκίνησε μια ανελέητη κόντρα μεταξύ τους.

Σωτήρης Πανούσης

Ήταν καλοκαίρι του 2017 όταν η Ευαγγελία Αραβανή πέρασε τις διακοπές της στην Πάτμο με το νέο της έρωτα, τον επιχειρηματία, Σωτήρη Πανούση. Όμως ήταν μια σχέση που δυστυχώς δεν καρποφόρησε.

Σέρος Μύρτας

Ένα χρόνο αργότερα, η Ευαγγελία βρήκε τον έρωτα στο μάτια του Σέρου Μύρτα. Το ζευγάρι τελικά δεν ανέβηκε ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας, με τον γνωστό επιχειρηματία να χωρίζει πολιτισμένα με το μοντέλο.

Κώστας Φραγκολιάς

Η σχέση του Κώστα Φραγκολιά και της Ευαγγελίας Αραβανή πέρασε από χίλια κύματα μέχρι να έρθει ο οριστικός χωρισμός. Όπως λέγεται δεν ήταν και ο πολιτισμένος, με το ζευγάρι να «ρίχνει» τις ευθύνες ο ένας στον άλλον.

Κώστας Μπερτάκης

Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων, Κώστας Μπερτάκης ήταν από τις πιο σοβαρές σχέσεις της Ευαγγελίας και όλοι έπεσαν από τα σύννεφα όταν έμαθαν για τον χωρισμό τους.

Νίκος Οικονομόπουλος

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν η τελευταία μακροχρόνια σχέση της παρουσιάστριας. Οι δυο τους ήταν για ένα περίπου χρόνο μαζί και η είδηση του χωρισμού τους ξάφνιασε, μιας και όλα έδειχναν πως ήταν ένας δυνατός έρωτας.

Πηγή φωτογραφιών: NDP