Η Αφροδίτη δημιουργεί προβλήματα και ανατροπές

27 Νοεμβρίου 2020 07:45

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό έρχεται σε σύγκρουση με τον Ουρανό στον Ταύρο και αναστατώνει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Γίνεται επιτακτική η ανάγκη για να ανεξαρτητοποιηθούμε κι αυτό είναι ένα συναίσθημα που μπορεί να επηρεάσει πολλούς τομείς της ζωής μας. Στα οικονομικά θα σημειωθούν ανατροπές και θα ακυρωθούν συμφωνίες από τις οποίες περιμέναμε πολλά.

Στα προσωπικά μας δημιουργείται αναστάτωση με αποτέλεσμα να απομακρυνθούμε από άτομα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Ο Ερμής στην θέση του Σκορπιού θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε τα πράγματα μέσω της διπλωματικής οδού. Όσα είχαμε στο μυαλό μας για να πραγματοποιήσουμε θα βρουν τον δρόμο τους.

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω τα ξημερώματα εντείνει την κατήφεια και την απαισιοδοξία σε επαγγελματικά ζητήματα. Δεν αποκλείεται να νιώσουμε ότι υπάρχουν εμπόδια που δεν μας επιτρέπουν να επιτύχουμε τους επαγγελματικούς στόχους που μας ενδιαφέρουν. Αργότερα, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνει πια την προσοχή μας σε ζητήματα οικονομικής φύσεως που μας ενδιαφέρουν στην καθημερινότητα μας. Οι ανάγκες μας σε όλα τα επίπεδα έρχονται στο προσκήνιο. Θα επιδιώξουμε μέσα στην ημέρα να κλείσουμε υποθέσεις οικονομικού χαρακτήρα ή εκκρεμότητες που μπορεί να μας αγχώνουν και να οδηγούν στην ανασφάλεια.

Παράλληλα θα επικεντρωθούμε στην σχέση μας και πως θα περάσουμε όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας. Η ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια κυριαρχεί και στις κινήσεις μας και δημιουργεί ανάλογη ατμόσφαιρα. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε το βράδυ καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό και αντίθεση με την Αφροδίτη στον Σκορπιό. Είναι πιθανό να πυροδοτήσει αντιπαραθέσεις σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων. Καλό είναι να τις αποφύγουμε, αφού το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε εντάσεις και προβλήματα στη σχέση μας