8 Λέξεις: ο Αιμίλιος υποχωρεί και δέχεται την ήττα από τη Δάφνη

29 Ιουνίου 2021 18:45

8 Λέξεις: ο Αιμίλιος υποχωρεί και δέχεται την ήττα από τη Δάφνη

8 Λέξεις: Στο μεταξύ, η Έρση επιστρέφει στην Κέρκυρα με τις μικρές. Αλλά η στάση του Οδυσσέα παραμένει ψυχρή απέναντί της.

8 Λέξεις: ο Αιμίλιος υποχωρεί και δέχεται την ήττα από τη Δάφνη. Αφήνοντάς την να ζήσει τον έρωτά της με τον Έκτορα.

Στο μεταξύ, η Έρση επιστρέφει στην Κέρκυρα με τις μικρές. Αλλά η στάση του Οδυσσέα παραμένει ψυχρή απέναντί της. Ο Φρίξος, μετά από την εμφάνισή του στην εκπομπή του Σίμου. Ανακοινώνει στον εκδότη του πως δεν πρόκειται να ξαναβγεί ποτέ στην τηλεόραση γιατί ανακάλυψε πως έχει μεγάλη φοβία με τη δημοσιότητα.

Παράλληλα, ο Μάρκος στέλνει στη Ναυσικά μια τούρτα για την επέτειο γάμου τους. Προκαλώντας της, μ’ αυτόν τον τρόπο, έντονα συναισθήματα. Η Κατερίνα με τον Άλκη βγαίνουν για φαγητό χωρίς τον Μιλτιάδη. Δείχνοντας έτσι ότι η σχέση τους φτιάχνει όλο και περισσότερο. Εκεί, ο Άλκης της ανοίγεται και της μιλάει για το παρελθόν του. Ενώ η Κατερίνα του δίνει κλειδιά για το σπίτι τους. Κάνοντάς τον να αισθανθεί πραγματικό μέλος της οικογένειας. Η Ελισάβετ, θέλοντας να απαγκιστρωθεί από τον Αιμίλιο, φεύγει για την Αργεντινή. Αφήνοντας πίσω της μια καλή καριέρα.

Η Ολυμπία κάνει μια ακόμα κίνηση καλής θέλησης και ο Νικηφόρος με την Εύα εντυπωσιάζονται θετικά από την τεράστια μεταστροφή του χαρακτήρα της. Ο Άκης αποκρυπτογραφεί τον αναγραμματισμό του Φρίξου και ανακαλύπτει κάτι που τον φοβίζει…