8 Λέξεις spoiler: ο Μιχαήλ ομολογεί πως σκότωσε τη Βασιλική

12 Δεκεμβρίου 2020 19:30

Νέες συγκινήσεις και ανατροπές περιμένουν τους τηλεθεατές της σειράς «8 Λέξεις» του ΣΚΑΙ, καθώς όπως θα δείτε στα επόμενα επεισόδια, θα έχουμε μια ομολογία «βόμβα» από πλευράς του Μιχαήλ.

Στη συνέχεια θα δούμε τον Μιχαήλ να προσπαθεί να προστατεύσει τον εαυτό του από την έκταση που έχει πάρει το σκάνδαλο των αναβολικών στο οποίο εμπλέκεται ο πατέρας του. Από τη πρώτη στιγμή βρίσκονται δίπλα του η Βικτόρια, η μητέρα του η Ναυσικά αλλά και ο Οδυσσέας. Με τον τελευταίο ο Μιχαήλ έχει έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα και μοιράζεται μαζί του κάθε του πρόβλημα.

Στη δύσκολη αυτή φάση που βρίσκεται ο Μιχαήλ λόγω του σκανδάλου που έχει προκαλέσει ο πατέρας του ανοίγει την καρδιά του στον Οδυσσέα. Του εξομολογείται τι ακριβώς είχε συμβεί πριν λίγα χρόνια στο πατρικό σπίτι της Ναυσικάς που είχε βρεθεί το πτώμα της Βασιλικής – στον υπόγειο χώρο – με την οποία ο πατέρας τους διατηρούσε κρυφή σχέση.

Ο Μιχαήλ, σε μια ομολογία βόμβα στις «8 λέξεις», του εξομολογείται πως σκότωσε τη Βασιλική. Και όχι η Νόνα που είχε πάρει τότε το θέμα όλο πάνω της. Ο Οδυσσέας παρά την αρχική του έκπληξη δηλώνει στον αδελφό του τη στήριξη του. Και του τονίζει πως θα είναι πάντα στο πλευρό του σε ότι χρειαστεί.