8 Λέξεις – Στέφανος Μιχαήλ: γνωρίστε την πανέμορφη σύντροφό του (φωτο)

Δημοσιεύθηκε: 21 Απριλίου 2021 21:15
8 Λέξεις - Στέφανος Μιχαήλ: γνωρίστε την πανέμορφη σύντροφό του (φωτο)

Ο ηθοποιός Στέφανος Μιχαήλ, την τρέχουσα σεζόν πρωταγωνιστεί στην σειρά 8 Λέξεις. Τον έχουμε γνωρίσει μέσα από τις σειρές του Αντρέα Γεωργίου και σπάνια έχει απασχολήσει τα media. Είναι πολύ προσεκτικός σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή.

8 Λέξεις – Στέφανος Μιχαήλ: τον έρωτα στο πρόσωπο της χορεύτριας Νάταλι Κάτερ έχει βρει εδώ και λίγο καιρό ο ηθοποιός Στέφανος Μιχαήλ, ο οποίος μάλιστα έκανε και την πρώτη ανάρτηση μαζί της στο Instagram.

Ο ηθοποιός, αν και φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. Αποφάσισε να ποστάρει μια φωτογραφία με την αγαπημένη του και μάλιστα, τη συνόδευσε και μια ρομαντική αφιέρωση.

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Στέφανος Μιχαήλ είχε δηλώσει:

«Αν δεις τα social μου, θα διαπιστώσεις ότι δεν είμαι από εκείνους που ανεβάζουν stories συνέχεια και λένε πού είναι, με ποιους, τι κάνουν κλπ… Αυτά δεν μου αρέσουν. Αλλά αν έχω μία ωραία στιγμή, βγει μία ωραία φωτογραφία και θελήσω να τη μοιραστώ με τον κόσμο. Θα το κάνω. Δεν μου αρέσει, ωστόσο, να με σχολιάζουν για την προσωπική μου ζωή”

Το ζευγάρι έχει ανεβάσει διάφορες στιγμές του σε stories στο Instagram. Ωστόσο αυτή τη φορά ο Στέφανος αποφάσισε να αφήσει τη στιγμή του με τη Ναταλί μόνιμα στον λογαριασμό του.

«Ένα χαμόγελο δεν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, αλλά το χαμόγελό σου αλλάζει το δικό μου!». Έγραψε χαρακτηριστικά, με την ίδια να του σχολιάζει από κάτω «Αγάπη μου».

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

;

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT