Επίλεξε το λίφτινγκ των 8 σημείων – Αλέξανδρος Χ. Τριανταφυλλίδης Πλαστικός Χειρουργός

Δημοσιεύθηκε: 18/01/2019 19:59

Eight point lift. Δεν ξέρετε περί τίνος πρόκειται; Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να μυηθείτε! Η γήρανση είναι μια διαδικασία που αφορά και τα δύο φύλα στον ίδιο βαθμό με μικρές διαφοροποιήσεις από άτομο σε άτομο. Σήμερα γνωρίζουμε με μεγάλη ακρίβεια τις αλλοιώσεις που προκαλούνται κατά τη γήρανση και είμαστε σε θέση να αναστρέψουμε τις περισσότερες από αυτές με φυσικό τρόπο.

Τι είναι

Το 8 point lift  by Mauricio di Maio είναι ένα σύνολο κατευθυντήριων οδηγιών και σημείων εφαρμογής με σταθερά και επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα.

Μέχρι τώρα επικρατούσε η λογική «να βάλουμε λίγο εδώ , λίγο εκεί κλπ» ουσιαστικά κυνηγώντας κάποιες ρυτίδες αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα αναστροφής της γήρανσης, διότι πολύ απλά η γήρανση δεν είναι μόνο οι ρυτίδες.

Η διαδικασία του 8 point lift γίνεται σε περιβάλλον ιατρείου και διαρκεί περίπου 40 λεπτά της ώρας ενώ είναι σχετικά ανώδυνη διότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται περιέχουν τοπικό αναισθητικό.

Είναι μια εξατομικευμένη θεραπεία που εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά ενός ατόμου. Χρειάζεται επιστημονική κατάρτιση και καλλιτεχνικό μάτι για κάθε εφαρμογή.

Τα 8 σημεία

Αφού γίνει η αντισηψία του προσώπου στη συνέχεια σχεδιάζονται τα 8 σημεία που θα γίνει η εφαρμογή και είναι τα εξής :

τα πρώτα τρία σημεία είναι κατά μήκος του ζυγωματικού οστού, το σημείο τέσσερα είναι κατά μήκος των ρινοχειλικών πτυχών, το σημείο πέντε βρίσκεται κάτω από το κάτω χείλος, το έξι είναι στη προγναθιαία χώρα, το  επτά είναι κατά μήκος της κάτω γνάθου και τέλος ο αριθμός οκτώ βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του αυτιού.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα, είναι εντυπωσιακά: τα ζυγωματικά τονίζονται, οι σκιές κάτω από τα μάτια μειώθηκαν, οι γραμμές από τη μύτη προς το στόμα μειώθηκαν και υπάρχει ανόρθωση στις γωνίες του στόματος. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι καλύτερη συμμετρία και αρμονία του προσώπου. Ουσιαστικά η εφαρμογή είναι η αναστροφή του φαινομένου της βαρύτητας στο πρόσωπο.

Λόγω της τεχνολογίας vycross τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 18 μήνες.

Η θεραπεία μόνη της ή σε συνδυασμό με το Botox, είναι ιδανική για ασθενείς που έχουν παρατηρήσει τα πρώιμα σημάδια γήρανσης αλλά για τους οποίους είναι πολύ νωρίς για χειρουργική επέμβαση facelift.

Oι επεμβάσεις

Παλαιότερα οι παρεμβάσεις με εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος κατέληγαν στην υπερβολή καταλήγοντας σε αφύσικα διογκωμένες περιοχές του προσώπου , υπερφυσικά μάγουλα, αφύσικα επίπεδες ρινοχειλικές πτυχές, παραμορφωμένα χείλη κλπ. Επίσης δεν υπάρχει επαρκής έλεγχος στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται ούτε και εφαρμόζονται σε χώρους ιατρείων.

Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να εκλείψουν. Οφείλουμε να παρέχουμε στους ασθενείς μας μόνο διαπιστευμένα υλικά και επίσης να σεβόμαστε την ανατομική του προσώπου.

Για κάθε ασθενή μου αφιερώνω όσο χρόνο χρειάζεται για να γίνει η σωστή διάγνωση των προβλημάτων και προσφέρονται λύσεις εξατομικευμένες ώστε ο καθένας να μπορεί να κάνει το δικό του πλάνο αντιγήρανσης.

Αυτό που πρέπει να περιμένει κανείς από μια εφαρμογή 8 point lift είναι ένα σαφώς ανυψωμένο πρόσωπο με λιγότερες σκιάσεις , ξεκούραστο βλέμμα, καλύτερο περίγραμμα προσώπου και βέβαια ενυδατωμένο δέρμα λόγω της απορρόφησης του νερού από τα εμφυτεύματα.

Αν αρχίσει να σας απασχολεί έντονα η γήρανση στο πρόσωπο, η εφαρμογή του 8 point lift σίγουρα αποτελεί μια καλή αρχή!

 

 

Αλέξανδρος Χ. Τριανταφυλλίδης

Πλαστικός Χειρουργός

Ιατρείο Καβάλας, Δαγκλή 8

Ιστοσελίδα : https://kavala-plasticsurgery.gr

Facebook : https://www.facebook.com/KPS.A.Triantafyllidis

 

 

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.