Μουσικά Χριστούγεννα στο ERTFLIX

25 Δεκεμβρίου 2020 14:30

Η μελωδία των Χριστουγέννων ξεκινά με το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ σας. Η δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης, το ERTFLIX προσφέρει μοναδικές στιγμές με ποιοτικές επιλογές απ΄ όλα τα είδη μουσικής.
Αυτά τα Χριστούγεννα, τα δώρα έρχονται τυλιγμένα σε νότες και για να τα ανοίξετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακούσετε ERTFLIX δυνατά.

Swingin’ Christmas (Σούινγκ Χριστούγεννα)

Τα πιο στιλάτα Χριστούγεννα, συντροφιά με τον κύριο Family Guy. Ο Σεθ Μακ Φάρλαν μαζί με άλλους ξεχωριστούς καλεσμένους, σε 83 μουσικά λεπτά με Christmas classics και ήχους από τη χρυσή εποχή του σουίνγκ και την ορχήστρα του Τζον Γουίλιαμς.

A Christmas Carol: The musical (Χριστουγεννιάτικη ιστορία: Το Μιούζικαλ)

Τρία χριστουγεννιάτικα φαντάσματα, το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον επισκέπτονται τον Εμπενίζερ Σκρουτζ, αλλάζοντας τη ζωή του. Ο κλασικός, χριστουγεννιάτικος Ντίκενς στη μιούζικαλ εκδοχή του με αγαπημένους πρωταγωνιστές από τον κόσμο της κωμωδίας. Τον Κέλσεϊ Γκρέμερ (από το Φρέιζερ) και την Τζέιν Κρακόβσκι (από το Θέρτυ Ροκ).

Silent Night A Song for the World (Άγια Νύχτα- Ένα παγκόσμιο τραγούδι)

Κέλι Κλάρκσον, Τζος Στόουν και Mπίνγκ Κρόσμπι σε μια μουσική, μίνι σειρά ντοκιμαντέρ δύο επεισοδίων που «αφηγείται» μέσα από ξεχωριστές φωνές την απίστευτη ιστορία της «Άγιας Νύχτας». Το διάσημο τραγούδι που γράφηκε το 1816 και μελοποιήθηκε το 1818 έχει μεταφραστεί σε 140 γλώσσες. Οι ερμηνείες που θα ακούσετε, το κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστό.

Nick Cave: 20.000 Days on Earth (20.000 Μέρες στη Γη)

Μία μέρα στη γη με τον ξεχωριστό Νικ Κειβ. Ο θρύλος της μουσικής ξυπνάει στην κρεβατοκάμαρα του και από τη στιγμή εκείνη, η κάμερα τον ακολουθεί για ένα 24ωρο, πριν και κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του δίσκου του «Push the sky away». Άγνωστες πτυχές του μεγάλου δημιουργού, ξεδιπλώνονται μέσα από μια αριστοτεχνικά «δεμένη» ταινία που γνώρισε παγκόσμια επιτυχία.