Η Σελήνη στο Ζυγό ευνοεί τους παρορμητικούς χαρακτήρες

2 Φεβρουαρίου 2021 07:45

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς.

Οι διαπροσωπικές μας σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Είναι απαραίτητο για εμάς να νιώσουμε την αποδοχή από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο περιβάλλον μας. Πιθανό είναι να υπάρχουν ζητήματα που επιδιώκουμε να ξεπεράσουμε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Σκοπός να επικρατήσει αρμονία και σταθερότητα στη ζωή μας. Είναι απαραίτητο όμως να εκφράσουμε τις προσωπικές μας ανάγκες.Η υποχωρητικότητα από την πλευρά μας θα μας αφήσει ακάλυπτους.

Η ανάγκη για εξωστρέφεια και κοινωνικότητα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα. Επιδιώκουμε να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να μας ευχαριστούν με την παρουσία τους στη ζωή μας. Νέες γνωριμίες μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στα αισθηματικά μας. Μας δίνεται η ευκαιρία να φλερτάρουμε και να γοητεύσουμε με το επικοινωνιακό μας χάρισμα. Στα επαγγελματικά, προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Υδροχόο το πρωί μας βοηθά να ξεκινήσουμε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση την ημέρα.

Θετικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Δεν θα διστάσουμε να ξεπεράσουμε με δυναμισμό και θετική σκέψη κάθε εμπόδιο που μπορεί να βρεθεί μπροστά μας. Επαγγελματικά, η αισιοδοξία πρωταγωνιστεί στις συνεργασίες μας. Αυτό μας τη δυνατότητα να κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να αναπτυχθούν οι επαγγελματικές μας επιλογές.

Στα αισθηματικά, το πρωινό ενδείκνυται ώστε να επιλύσουμε καταστάσεις που μπορεί να επηρεάζουν τη σχέση μας. Μετά το μεσημέρι ο Ήλιος από τον Υδροχόο σε τρίγωνο με την Σελήνη στον Ζυγό ενισχύει την αυτοπεποίθηση και το ψυχικό σθένος. Ιδιαίτερα θετικές είναι οι προϋποθέσεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε, αφού μπορούμε να επικοινωνήσουμε τις ιδέες μας και να βρούμε την χρυσή τομή σε καταστάσεις και σχέσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν στην επίτευξη τους. Η προσωπική μας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς απολαμβάνουμε στιγμές κατανόησης και συνεννόησης με το πρόσωπο που έχει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας.

πηγή: myastro