Σάκης Ρουβάς: «Η καραντίνα έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας, έχει αλλάξει και εμάς τους ίδιους»

7 Φεβρουαρίου 2021 21:15

Τον Σάκη Ρουβά υποδέχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Ναταλία Γερμανού στο “Καλύτερα δε Γίνεται”.

O Σάκης Ρουβάς, ο οποίος ετοιμάζει τη δισκογραφική του επιστροφή, μίλησε για το καινούργιου του άλμπουμ το οποίο θα είναι δια χειρός Φοίβου. Με τον οποίο ο ίδιος συναντιέται ξανά δισκογραφικά περίπου 20 χρόνια μετά την πρώτη τους μουσική συνύπαρξη το 2001 με το single “Disco Girl”, αλλά και τον δίσκο “Όλα Καλά” που κυκλοφόρησε ένα χρόνο αργότερα.

Ο ίδιος μάλιστα ετοιμάζει μια διαφορετική συναυλία στο σπίτι του με τίτλο “Sakis At Home The Love Concert” την οποία ετοιμάζει ο Σάκης Ρουβάς για όλους τους ερωτευμένους, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Σε πιο προσωπικά θέματα, ο κορυφαίος star εξήγησε πώς περνάει τις ημέρες της καραντίνας στο σπίτι του.

Αποκάλυψε πως βρήκε την ευκαιρία να φτιάξει το δικό του θερμοκήπιο!

“Η καραντίνα έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας. Έχει αλλάξει και εμάς τους ίδιους, νομίζω ότι όλοι μας είχαμε τον χρόνο να κάνουμε μια ενδοσκόπηση και όχι μόνο, γιατί πιεστήκαμε και κάθε φορά που συμβαίνει μια κρίση. Κάτι που μας ζορίζει αναγκαζόμαστε να επιστρέψουμε στο κέντρο μας, να αναρωτηθούμε τι είναι αυτό που συμβαίνει. Είτε μας αρέσει είτε όχι, καλούμαστε να πάρουμε και αποφάσεις . Να αντιμετωπίσουμε κάποια θέματα που χρειάζονται αντιμετώπιση. Όμως μας έδωσε τον χρόνο και τον χώρο να δημιουργήσουμε. Όποιος από εμάς μπόρεσε να το αντιμετωπίσει ψύχραιμα ή να βρει στην καρδιά του το δημιουργικό κομμάτι, μας δόθηκε αυτό το δώρο. Με εμένα αυτό συνέβη πολύ έντονα. Από απλά πράγματα όπως το θερμοκήπιο που έφτιαξα στο σπίτι. Μέχρι τις σχέσεις μου με τα παιδιά μου και την Κάτια και τους φίλους μου” ανέφερε μεταξύ άλλων.

https://youtu.be/O_MHDhlJU1U