Ασημίνα Ιγγλέζου: Δεν έχει τέλος η κόντρα με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι από τη στιγμή που έφυγαν από το Survivor

16 Φεβρουαρίου 2021 13:45

Δεν έχει τέλος η κόντρα ανάμεσα στην Ασημίνα Ιγγλέζου και την Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Mετά τους ισχυρισμούς της τελευταίας πως η Ασημίνα Ιγγλέζου επιθυμεί να γίνει εκείνη η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του “Mykonos Live Tv”.

Μιλώντας στην κάμερα του “Ευτυχείτε” η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στις κλίκες των παικτών. Απάντησε και στο αν κινηθεί νομικά απέναντι στην Ελίζαμπεθ εάν και εφόσον η δημοσιογράφος συνεχίσει να κάνει δηλώσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

“Διαψεύδω αυτά που έχουν ειπωθεί και αν συνεχιστεί αυτό ίσως να πρέπει να πάρω κάποια άλλα μέτρα. Που ίσως δεν φτάνει ο μισθός της Ελίζαμπεθ να καλύψει αυτά που θα πληρώσει. Γιατί όταν λες κάτι πρέπει να μπορείς και να το αποδείξεις όταν θα σε καλέσουν. Δεν θέλω να απαντάω γιατί έφυγα από το παιχνίδι. Ακριβώς γιατί δεν μπορούσα άλλο τις ίντριγκες, τα ψεύτικα και την υποκρισία. Δεν θέλω να ασχολούμαι με ψεύτικους ανθρώπους” ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ δεν άργησε η απάντηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία φανερά ενοχλημένη δήλωσε πως η Ασημίνα Ιγγλέζου δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τον μισθό της, ενώ υποστήριξε πως όσα αναφέρει η ίδια είναι αληθή.