«Τα καλύτερά μας χρόνια»: Ταραγμένος ο χειμώνας στο σπίτι των Αντωνόπουλων

17 Φεβρουαρίου 2021 17:10

Η αλάνα που παίζει ο Άγγελος μπαίνει στο στόχαστρο του Παπαδόπουλου και γίνεται η αιτία να ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στον Στέλιο και τους γιους του. Την ίδια ώρα, η Ελπίδα καταλαβαίνει στην πράξη τι εννοεί ο Ίαν όταν της λέει ότι έχουν μια ελεύθερη σχέση! Όλα αυτά και πολλά άλλα συμβαίνουν στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021, στις 22:00.

Φθινόπωρο του 1971, και οι Αντωνόπουλοι έχουν μεγάλες αλλαγές στα εργασιακά. Βλέποντας πως το κομμωτήριο δεν προσελκύει πια πελατεία, η Μαίρη με τη Νανά σκέφτονται να το μετατρέψουν σε μια μπουτίκ νεωτερισμών. Στο μεταξύ, η Ελπίδα παραιτείται από την Ολυμπιακή, προκειμένου να ζήσει τον έρωτά της με τον Ίαν, ο οποίος αποφασίζει να πιάσει δουλειά. Μόνο που ο τρόπος με τον οποίο βιοπορίζεται δεν θα αρέσει καθόλου στους Αντωνόπουλους. Την ίδια στιγμή, ο Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει κάνει πια δεξί του χέρι τον Στέλιο στην κατασκευαστική εταιρεία, συλλαμβάνει ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Να χτίσει την τελευταία σπιθαμή γης που έχει απομείνει στη γειτονιά: την αλάνα που παίζει ο Άγγελος!

Ως guest στο επεισόδιο εμφανίζονται οι: Τάσος Παπαδόπουλος (Δημοσιογράφος), Αντώνης Σανιάνος (Μίλτος), Αιμιλιανός Σταματάκης (Ίαν), Ευθύμης Χαλκίδης (Γρηγόρης)