Γκρίνιες και ένταση στα προσωπικά μας κουράζουν, καλό είναι να αποφύγουμε τους καυγάδες

19 Φεβρουαρίου 2021 07:45

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Σημαντική προσπάθεια για να κλείσουν οικονομικά ζητήματα μπορεί να υπάρξει μέσα στην ημέρα. Καθώς είναι απαραίτητο για εμάς να νιώσουμε ασφάλεια. Δεν αποκλείεται το πείσμα και η αδιαλλαξία να κάνουν την εμφάνισή τους δημιουργώντας προβλήματα σε συμφωνίες και συναλλαγές. Είναι απαραίτητο να δείξουμε κατανόηση στους άλλους ώστε να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εμάς.

Μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Υδροχόο ενισχύει την ανάγκη για γκρίνια, κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή. Η υπερένταση που εκδηλώνεται λόγω των διαφορετικών προσεγγίσεων που μπορεί να υπάρχουν θα δημιουργήσει εντάσεις που καλό είναι να αποφύγουμε.

Αργότερα, η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη ενισχύοντας το πάθος.

Την ανάγκη για πρωτοβουλίες που θα φέρουν την ισορροπία και την σταθερότητα σε προσωπικό επίπεδο. Καλό είναι βέβαια να αποφύγουμε την έντονη σκέψη και να μπούμε σε δράση, καθώς αυτό θα λειτουργήσει απελευθερωτικά για την σχέση και για το ταίρι μας.

Το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους επικεντρώνοντας πια όλο το ενδιαφέρον στην επικοινωνία και σε πρόσωπα του περιβάλλοντος μας. Είναι απαραίτητο για εμάς η επαφή και η ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων. Αυτό λειτουργεί χαλαρωτικά και μας βοηθά να ξεφύγουμε από πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Γεγονός είναι όμως ότι μπορούν να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή μας λόγω νευρικότητας. Καλό είναι να ελέγξουμε για να μην οδηγήσουν σε αχρείαστες εντάσεις. Πιθανό είναι να πάρουμε πρωτοβουλίες για νέα γνωστικά ενδιαφέροντα και θέματα εκπαίδευσης που μας βοηθούν να βελτιωθούμε σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στους Ιχθύες. Δυσκολεύοντας έτσι την επικοινωνία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ο συναισθηματισμός κοντράρεται με τη λογική και δεν είναι εύκολο να εκδηλώσουμε όλα αυτά που νιώθουμεε. Είναι απαραίτητο να προστατεύσουμε την σχέση μας από πιθανές τριβές. Καθώς μπορεί να είναι το θύμα της κακής μας διάθεσης και της ασυνεννοησίας που μπορεί να προκύψει με το ταίρι μας παροδικά.

πηγή: myastro