Σπύρος Σταμούλης: ο Εισαγγελέας από τις Άγριες Μέλισσες έδωσε spoiler για το τέλος του Βόσκαρη «Θα ήθελα, μπορεί να μην είμαι εγώ, κάποιος να τον τιμωρήσει»

19 Φεβρουαρίου 2021 16:45

Ο Σπύρος Σταμούλης βρέθηκε στην εκπομπή  The 2Night Show, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο Εισαγγελέας Γραμματικός από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”, ανέφερε πως το ότι έγινε ηθοποιός ήταν μια ευτυχής συγκυρία. Εκμυστηρεύτηκε πως αποφάσισε να ασχοληθεί πιο σοβαρά με την υποκριτική για να καταφέρει να ξεπεράσει κάθε φοβία του και κοινωνικό φόβο. Ο ίδιος είναι πολύ ντροπαλός, ενώ οι αρχικές σπουδές του ήταν στα Οικονομικά της ΑΣΟΕΕ.

 

Φυσικά, αναφέρθηκε στο κεφάλαιοΆγριες Μέλισσες και πόσο έχει αλλάξει η ζωή του τον τελευταίο χρόνο.

Σκιαγράφησε τον χαρακτήρα του Εισαγγελέα που υποδύεται και δεν δίστασε να κάνει τα δικά του spoilers για τις εξελίξεις της σειράς. Δεν έκρυψε φυσικά μία από τις επιθυμίες του που δεν είναι άλλη από το να κλείσει στη φυλακή τον Μάνο Βόσκαρη.

“Οι σεναριογράφοι της σειράς έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχουν πλάσει έναν κόσμο που κανείς δεν είναι άγιος. Έχουν τα ελαττώματά τους, αλλά υπάρχουν και κάποιοι χαρακτήρες που είναι πολύ καλοί. Ο Βόσκαρης συμβολίζει όλη τη βία της πατριαρχίας και της καταπίεσης. Θα ήθελα, μπορεί να μην είμαι εγώ, κάποιος να τον τιμωρήσει. Η Πηνελόπη θα μείνει έγκυος, αλλά δεν ξέρω αν είναι δικό μου το παιδί. Ελπίζω να το μάθω” ανέφερε μεταξύ άλλων.