Τζένιφερ Άνιστον: η Ελληνική πλευρά της χολιγουντιανής σταρ

20 Φεβρουαρίου 2021 19:45

H Γενοβέφα Αναστασάκη δεν είναι μια απλή Ελληνίδα, όπως θα φανταζόμασταν. Η Jennifer Anniston όχι μόνο είναι περήφανη για την καταγωγή της, όχι μόνο ξέρει να ανοίγει φύλλο και να παινεύεται για την χορτόπιτα της, αλλά με τα επαγγελματικά της και τα προσωπικά της έκανε το Hollywood να μιλάει γι αυτήν.

Η Χολιγουντιανή σταρ εδώ έχει τους συγγενείς της από την πλευρά του πατέρα της Τζον Άνιστον με τους οποίους διατηρεί επαφή μέσω τηλεφώνου, τόσο στην Κρήτη όσο και στον Πειραιά.

Η Κρήτη και η γιαγιά της
Η Jeniffer θυμάται πολύ λίγα πράγματα από τα παιδικά της χρόνια και ένα από αυτά ήταν όταν 2-3 χρόνων είχαν έρθει οικογενειακός στην Ελλάδα. Τότε ήταν τα χρόνια της μεταπολίτευσης και τα πράγματα για την οικογένεια της ήταν αρκετά δύσκολα.

Ο πατέρας της δούλευε ταξί για να καταφέρει να τους ζήσει αλλά η μοίρα ήθελε να φύγουν ξανά για την Αμερική. Η διάσημη ηθοποιός είχε ξαναέρθει στην εφηβεία της αλλά και πριν από χρόνια στην Ελλάδα γιατί αγαπάει πολύ την γιαγιά της και ήρθε ινκόγνιτο μόνο γι αυτήν.

Φυσικά και οι αγκαλιές όλων είναι ανοιχτές κάθε φορά που έρχεται στην πατρίδα και σύμφωνα με πληροφορίες πριν η jennifer κατέβει στο Ηράκλειο θα συναντήσει την αγαπημένη της θεία η οποία είναι αδερφή του πατέρα της και μένει στον Πειραιά. Όλα αυτά σε αντίθεση με την μητέρα της την οποία έχει βάλει ακόμα στην μαύρη λίστα και δεν λένε ούτε γεια.

Η πικρία του πατέρα της και το μεγάλο του παράπονο
Από την πρώτη στιγμή που ο πατέρας της ζούσε την τεταμένη κατάσταση προσπαθούσε να της δώσει κουράγιο και να παλέψει τόσο με τις φήμες όσο κι με τα γκρίζα σύννεφα που σκίαζαν τον γάμο της.

Παρ’ όλο που ο Μπραντ Πιτ δήλωνε ότι ήθελε να κάνει πολλά παιδιά γιατί ο ίδιος ήταν παιδί χωρισμένων γονιών, φαίνεται τελικά ότι μόνο στα λόγια έμεινε. Το παράπονο του Τζον Άνιστον ήταν που δεν είδε ένα εγγονάκι κάτι το οποίο είχε ζητήσει σαν χάρη από τον Μπραντ Πιτ λίγο πριν παντρευτεί την κόρη του. Αυτή η πικρά δεν έχει σβήσει από τον πατέρα της Ελληνίδας ηθοποιού και μάλιστα επειδή είχε ζήσει από κοντά το ζευγάρι το λέει ακόμη και σήμερα στις συνεντεύξεις του το παράπονο αυτό.