Άγριες μέλισσες spoiler: η μεγάλη ανατροπή με το διαζύγιο που σόκαρε το Διαφάνι

21 Φεβρουαρίου 2021 08:40

Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκεται η Πηνελόπη και οι Σεβαστοί έχουν ταραχθεί από το επικείμενο διαζύγιό της. Η Πηνελόπη δεν θέλει στην πραγματικότητα να χωρίσει από τον Γραμματικό. Αλλά από την άλλη ο Μελέτης είναι ο άνδρας που έχει στιγματίσει τη ζωή της.

Ξέρει ότι ο έρωτάς της με τον Μελέτη είναι απαγορευμένος, αν και πέρα από τις δυνάμεις της. Και το μέλλον της είναι με τον σύζυγό της.

Ο Γραμματικός όμως δεν συγχωρεί την Πηνελόπη και ζητάει διαζύγιο. Οι δύο τους πλέον καταρρακωμένοι βλέπουν τον γάμο τους και τα όνειρά τους να διαλύονται.

Θα είναι οριστικός ο χωρισμός τους; Κάποιος προσπαθεί να τον εμποδίσει. Και μάλιστα το παράδοξο είναι ότι από εκείνον ξεκίνησαν όλα και ο Γραμματικός ζητάει διαζύγιο.

Ο λόγος για τον πατέρα του, τον Μάρκο, ο οποίος συνεχίζει να επισκέπτεται τους δύο πρωταγωνιστές. Αν και η προδοσία είναι μεγάλη, υποστηρίζει την Πηνελόπη και ζητάει από τον Αλέξη να λήξει αυτός ο χωρισμός.

Ένας πατέρας προτιμά να είναι το παιδί του καλά, με κάθε κόστος. Έτσι, δεν διστάζει να παρηγορήσει και την Πηνελόπη. Γίνεται ο κρυφός σύμμαχος του ζευγαριού και παλεύει, ώστε να φτιάξουν όλα από την αρχή.

Όλα αυτά, μέχρι να συνειδητοποιήσει πως είναι έγκυος, με αποτέλεσμα, όλα να αλλάξουν.

Ο Αλέξης θα την υποδεχτεί πίσω, πάντα όμως θα υπάρχει η αμφιβολία.

Ο Μελέτης, με την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του θα καταλάβει πως, πλέον, δεν υπάρχει γυρισμός. Έχει χάσει για πάντα την Πηνελόπη.

Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα;