Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Άκη, συγνώμη! Έκανα μ@λακ@α…»

21 Φεβρουαρίου 2021 16:45

Ο γνωστός σεφ μίλησε στον Φάνη και τον Νικόλα για το πώς περνάει τον χρόνο του όλο αυτό το διάστημα που η εστίαση έχει κατεβάσει ρολά.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως όνειρό του στο παρελθόν ήταν να γίνει tattoo artist αλλά δεν τα κατάφερε για τον εξής απλούστατο λόγο…

Ότι ήταν… ατάλαντος στο σχέδιο.

https://streamable.com/5tqupn

«Ήμουν ατάλαντος. Ζωγράφιζα ελέφαντα και έβγαινε καμηλοπάρδαλη . Πήγαινα να κάνω ένα κλασικό τριαντάφυλλο κι έβγαινε τσουκνίδα».

«Η Ελλάδα ήταν πολύ μικρή τη δεκαετία του ΄80 και του ΄90 γι αυτό έφυγα. Πήγα να σπουδάσω οικονομικά και η μαγειρική προέκυψε επειδή ανέπτυξα άλλες κακές συνήθειες οπότε έπρεπε να δουλεύω γιατί οι γονείς μου δεν είχαν λεφτά και άρχισα να δουλεύω σε εστιατόρια κι έτσι μου μπήκε το μικρόβιο». Είπε για την περίοδο που είχε φύγει στην Αμερική.

Όμως, δεν μπήκε εξαρχής στην κουζίνα απλώς συμμάζευε τραπέζια και έπειτα μεταπήδησε στο service. Κι αν αναρωτιέστε πώς κατέληξε να μαγειρεύει αντί να σκουπίζει για όλα φταίει ένας παρολίγον ξυλοδαρμός!

https://streamable.com/06nkr5

Για το τέλος άφησε μία μεγάλη «συγγνώμη» στον Άκη Πετρετζίκη για το γεγονός ότι τον είχε κόψει σε audition στο MasterChef.

«Δεν το θυμάμαι έχουν περάσει 15 χρόνια αλλά αν το έχω κάνει του ζητώ συγγνώμη γιατί έχει πραγματικά μεγάλη πορεία. Έκανα μ#λακ#α. Ήταν ο καλύτερος σε όσα MasterChef ήμουν εγώ».

 

https://streamable.com/hcq8ew