Πασίγνωστος Έλληνας εκδότης εξομολογείται το πρόβλημά του με τις ουσίες, τις απιστίες και το αλκοόλ (βίντεο)

8 Ιουνίου 2019 17:00

Γάμοι, γλέντια, αλλά και χείμαρροι αλκοόλ, μεταξύ άλλων -και των πηχιαίων τίτλων των εντύπων που έχει εξασφαλίσει ο πρώην διαφημιστής, νυν εκδότης – βρίσκονται στο “παλμαρέ” του.
Ο λόγος για τον κριτή κιόλας του My Style Rocks, εκδότη, ανάμεσα στ’ άλλα, του ιστορικού περιοδικού Γυναίκα. Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος αναφέρθηκε στη γνωριμία, αλλά και στον γάμο του με την παρουσιάστρια, Μαρία Μπακοδήμου, με την οποία διατηρούν εξαιρετική σχέση.

Παραδέχτηκε στον αέρα της εκπομπής πως υπήρξε άπιστος, δίνοντας «χίλια δίκια» στη γνωστή παρουσιάστρια -θα θυμάστε ίσως ατάκα της Μαρίας, που έλεγε “όλη η Αθήνα ήξερε πως ήταν άπιστος”. Μίλησε, βεβαίως και για τον γάμο του με τη σχεδιάστρια Σήλια Δραγούνη.
Ο Δημήτρης, όμως, είχε σοβαρό πρόβλημα και με το αλκοόλ και με ουσίες. Δεν ξεχνάω ένα φεγγάρι που απ’ τις δώδεκα το μεσημέρι ήταν με το ουίσκι στο χέρι στο γραφείο, την περίοδο που ήταν επικεφαλής στο διαφημιστικό της ΙΜΑΚΟ – με τον Πέτρο Κωστόπουλο, πέρα από συνεργάτες, υπήρξαν και είναι φίλοι. Ευτυχώς, όμως, αυτά ανήκουν στο παρελθόν.
Όπως είπε ο ίδιος on air, η αποτοξίνωση ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής του. Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, τώρα που πια όλα ανήκουν στο παρελθόν, μετέφερε τα συναισθήματά του.

Ντονατέλλα Αδάμου