Η θρυλική 75άρα του μόντελινγκ, Lauren Hutton, περπάτησε στο ντεφιλέ του Valentino (φωτογραφίες)

5 Ιουλίου 2019 23:10

Η Lauren Hutton υπήρξε απ’ τα πρώτα -ever- top models. Μια πολύ όμορφη, αν και όχι καλλονή, είχε πάντα αραιά δόντια, γυναίκα, που έδρεψε δάφνες περπατώντας αγέρωχα στις πασαρέλες των διασημότερων σχεδιαστών.

Αποτέλεσμα εικόνας για lauren hutton valentino

Στη συνέχεια, μετά τη θητεία της στο catwalk, εξακολούθησε την καριέρα της στον χώρο, ούσα το πρόσωπο/μούσα μερικών απ’ των μεγαλύτερων οίκων μόδας και κοσμετολογίας. Διαφημίζοντας προϊόντα τους για τα μαλλιά, κρέμες για το πρόσωπο -αντιρυτιδικές κλπ. To στρόφαρε, βέβαια, και στην ηθοποιία, αποσπώντας, όμως, όχι και τόσο ενθαρρυντικές κριτικές.

Αποτέλεσμα εικόνας για lauren hutton valentino

Και τώρα επέστρεψε στην πασαρέλα για χάρη του διάσημου Ιταλού μετρ της μόδας Valentino (Garavani είναι το επώνυμό του, παρεμπιπτόντως), με τον οποίο όχι μόνο γνωρίζονται από παλιά, αλλά τους συνδέει αμοιβαία εκτίμηση.

Όπως ήταν επόμενο, το comeback της σχολιάστηκε από κάθε έντυπο μόδας και lifestyle στον κόσμο και βέβαια από σχετικές ιστοσελίδες.

Στο φινάλε της επίδειξης, η Hutton είχε μια άτυχη στιγμή και έπεσε στο πάτωμα, όμως σηκώθηκε αμέσως με τη βοήθεια των άλλων μοντέλων και ολοκλήρωσε την πασαρέλα σαν επαγγελματίας, ενώ φωτογραφήθηκε και με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Valentino, Pierpaolo Piccioli χαμογελαστή μετά το τέλος του σόου. Τη μάτιασαν την γυναίκα, που διατηρείται έτσι, χωρίς πολλές-πολλές πλαστικές και μπότοξ σε αυτήν την ηλικία.

Αποτέλεσμα εικόνας για lauren hutton valentino

TIP

Είχαμε να τη δούμε σε catwalk, πριν την τωρινή της εμφάνιση που έγινε στο πλαίσιο της Παρισινής Εβδομάδας Μόδας για τις συλλογές Φθινόπωρο-Χειμώνας 2019-2020, από το 2016: τότε συμμετείχε στο σόου του οίκου Bottega Veneta.

EXTRA TIP

Γυρίζει ακόμη ταινίες, με τελευταία το “I feel pretty” – σε αυτό παίζουν και άλλα διεθνή μοντέλα. Ανάμεσά τους, η διαχρονική “γαζέλα” Naomi Campbell και η Emily Ratajkowski.

Nτονατέλλα Αδάμου