MasterChef 5: η χθεσινή ανατρεπτική αποχώρηση – Άνοιξαν την πόρτα και είδαν άλλο πρόσωπο

24 Φεβρουαρίου 2021 14:45

Κωστής, Ιωάννης, Κωνσταντίνα, Μαρία και Στέφανος βρέθηκαν ενώπιον των κριτών για να αξιολογηθούν για το πιάτο αντιγραφής που είχαν ετοιμάσει, με τον τελευταίο να λαμβάνει διθυραμβικά σχόλια και να επιστρέφει αμέσως στο σπίτι. Με πιο μέτριες προσπάθειες αλλά ασφαλείς επέστρεψαν στο σπίτι του MasterChef ο Κωστής αλλά κι η Κωνσταντίνα. Κρύος ιδρώτας έλουσε τον Γιάννη που βρέθηκε στην τελική δυάδα μαζί με την Μαρία.

Ωστόσο οι κριτές ανέφεραν στην Μαρία ότι είχε το πιο αδύναμο πιάτο και παραμένει Ιωάννης. Η επιστροφή του στο σπίτι δεν έγινε δεκτή με τον καλύτερο τρόπο ενώ σχεδόν όλοι αγκάλιαζαν την Μαρία.

Οι παίκτες, όμως, εξεπλάγησαν όταν στο σπίτι έφτασε η Μαρία Φ. και τους είπε ότι θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Μετά από λίγο, μπήκε στο σπίτι ο Ιωάννης, ο οποίος κατάφερε να παραμείνει στον διαγωνισμός και πολλοί παίκτες… απογοητεύτηκαν.

Μάλιστα, φαίνεται πως τρία … ξύδια ήταν αρκετά για να φέρουν να πάνω κάτω στο σπίτι, κυρίως ανάμεσα στον Πάνο και τον Στέφανο, οι οποίοι τσακώθηκαν έντονα για την επιστροφή του Ιωάννη.