Survivor – Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Με την Ασημίνα Ιγγλέζου δεν έχουμε ούτε ένα κοινό, δεν θέλω ούτε να την δω»

26 Φεβρουαρίου 2021 15:45

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε μεταξύ άλλων:

Ισχύει το γεγονός ότι δεν ήξερες κολύμπι και γι’ αυτό δεν μπήκες από την αρχή στο παιχνίδι;

Όχι, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και απορώ πως κυκλοφόρησε μια τέτοια φήμη. Είχα ωτίτιδα και αυτός ήταν ο λόγος που δεν μπήκα εξ’ αρχής. Δεν μπορούσα να βουτάω στις πισίνες με το πρόβλημα που αντιμετώπιζα. Όταν έγινα καλά, μπήκα. Και ξαναλέω πως ήμουν εκεί πριν την Ανθή Σαλαγκούδη και την Ασημίνα Ιγγλέζου.

Με την Ασημίνα Ιγγλέζου τι γίνεται τελικά;

Με την Ασημίνα Ιγγλέζου δεν έχουμε ούτε ένα κοινό. Σε τίποτα. Και δεν θέλω και να αποκτήσω. Για την ακρίβεια δεν θέλω ούτε να την δω.

Με τον Περικλή Κονδυλάτο ήσασταν αρκετά κοντά στο παιχνίδι. Σε πείραξαν τα σχόλια που έκανε για εσένα και την εμφάνισή σου; Και πώς σχολιάζεις την αποχώρησή του;

Ναι, ήμασταν κοντά γιατί δυστυχώς δεν είχα καταλάβει τον κακό χαρακτήρα του μέσα στο παιχνίδι. Με πείραξε πάρα πολύ αυτό που είπε ότι συγκαλώ συμβούλια με προκλητική εμφάνιση. Άλλος άνθρωπος ήταν μπροστά μου και άλλος αυτός που είδα στα βίντεο όταν βγήκα. Κατά τον Περικλή τι έπρεπε να φορέσω στην παραλία;

Τι έχεις σκοπό να κάνεις τώρα; Ποια είναι τα σχέδιά σου;

Έχω πολλές προτάσεις, ωστόσο, επειδή ακόμα δεν έχω προσαρμοστεί στην καθημερινότητά μου, θέλω να τις φιλτράρω και να δω τι μου ταιριάζει και τι όχι. Επίσης, αυτό που θέλω να κάνω, όταν λήξει το lockdown είναι να επεκτείνω την επιχείρησή μου. Θεού θέλοντος υπάρχουν πολλά νέα πράγματα στο πρόγραμμα και θα τα δείτε προσεχώς.