O Bασίλης Ζούλιας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωή του

27 Φεβρουαρίου 2021 08:10

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΚΑΪ και λέγεται D.O.T.. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η ομάδα της εκπομπής μάς κρατούν την καλύτερη παρέα: με καλεσμένους που έχουν κάτι όμορφο να μοιραστούν μαζί μας, με ιδέες για να περνάμε καλά, με συνταγές για να τρώμε νόστιμα και συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας ευχάριστη.

Το Σάββατο, καλεσμένος της εκπομπής είναι ο σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας, που μιλά για τη δύσκολη στιγμή, όπου μια πτώχευση τού άνοιξε τον δρόμο για τον χώρο της μόδας. Αναφέρεται στη σχέση του με τον Μπίλι Μπο και το πώς βίωσε από κοντά την ασθένεια και το τέλος του και αποκαλύπτει τη σκοτεινή περίοδο στη ζωή του με εθισμούς. Επίσης, μιλάει για τη σχέση του με τον Περικλή Κονδυλάτο ενώ στο τέλος ο Θανάσης και η Νάνσυ τού επιφυλάσσουν μία έκπληξη καθώς συνδέονται με βιντεοκλήση με τον Περικλή, ο οποίος είχε μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά από την αποχώρησή του από το Survivor.

Ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής μιλά για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το φιλί που έδωσε στον συμπρωταγωνιστή του στη σειρά του ΡΙΚ «Το μυστικό της πεταλούδας», σχολιάζει τις καταγγελίες για περιστατικά βίας και σεξουαλικής κακοποίησης στον θεατρικό χώρο και αποκαλύπτει ότι σε πρόβες, γνωστός σκηνοθέτης τον μείωνε και του φέρθηκε απαράδεκτα, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την παράσταση.

Η Υφυπουργός Εργασίας Μαρία Συρεγγέλα και η Ράνια Θρασκιά μιλούν για τη σεξουαλική παρενόχληση στον εργασιακό χώρο, δίνουν στοιχεία που προκαλούν προβληματισμό και σοκάρουν ενώ η Υφυπουργός ανακοινώνει τις αλλαγές που έρχονται στο νομοθετικό πλαίσιο.