Το Κόκκινο Ψαράκι

27 Φεβρουαρίου 2021 10:05

Έλαβε την κορυφαία πιστοποίηση CoVid Shield, από τον οργανισμό TÜV AUSTRIA

Το «Κόκκινο Ψαράκι» είναι μία από τις λίγες εταιρείες στον χώρο των τροφίμων που έλαβε την  πιστοποίηση CoVid Shield, από τον οργανισμό TÜV AUSTRIA. Ο ιδιοκτήτης Άγγελος Μπελλάρας μας μίλησε για την πολύ σημαντική πιστοποίηση.

«Το Κόκκινο Ψαράκι τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, κρατώντας την ποιότητα και σέρβις όπως πάντα, βγαίνει νικητής. Εσείς συνεχίζετε να απολαμβάνετε με ασφάλεια στο χώρο σας τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.»

Η πιστοποίηση είναι ασπίδα για την πρόληψη και εγγύηση για απόλυτα ασφαλές φαγητό!

Το αγαπημένο «φρέσκο» στέκι των νοτίων προαστίων, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών του, επιδιώκει να διασφαλίζει συνεχώς άριστη ποιότητα και γεύση με γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή.

Η πιστοποίηση CoVid Shield αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σχήμα πιστοποίησης με στόχο την αύξηση της εμπιστοσύνης των πολιτών και των καταναλωτών στην επιχείρηση. Δηλώνει ότι η πιστοποιημένη εταιρεία έχει αναπτύξει τον κατάλληλο μηχανισμό και τις διαδικασίες, έχει εκπαιδεύσει κατάλληλα το προσωπικό της, έχει την κατάλληλη υποδομή και εξοπλισμό και τηρεί τα προβλεπόμενα μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα για τη μείωση του κινδύνου εξάπλωσης του Covid-19.

Ώρες take away & delivery 12:00 – 17:00

kokkino-psaraki-1614413020-0