Η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες φορτίζοντας μας συναισθηματικά

28 Φεβρουαρίου 2021 07:45

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια της γης και του νερού. Γεγονός είναι ότι τα θέματα της καθημερινότητας μας απασχολούν σήμερα, καθώς υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις λόγω υποχρεώσεων.

Τα ξημερώματα η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες φορτίζοντας μας συναισθηματικά.

Διάθεση αυταπατών και ψευδαισθήσεων μπορεί το πρωί να επηρεάσει την κρίση μας και να οδηγήσει σε λάθη και παραλείψεις. Προσοχή σε επιλογές που πρέπει να υπάρξουν, καθώς πρόσωπα που μας προσεγγίζουν δεν αποκλείεται να μας αποκρύπτουν πράγματα.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύοντας την διαίσθηση και το ψυχικό σθένος. Επαγγελματικά ζητήματα δεν αποκλείεται να προκύψουν, όμως είναι βέβαιο ότι μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε με αποφασιστικότητα.

Η έντονη διαίσθηση θα μας βοηθήσει ώστε να πάρουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για εμάς.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Ταύρο στρέφοντας την προσοχή μας και σε οικονομικά θέματα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον που να αφορούν οικονομικές μας διεκδικήσεις.

Γεγονός είναι ότι υπάρχει συναισθηματική σταθερότητα που θα μας οδηγήσει να διαμορφώσουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα στην προσωπική μας ζωή ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα.

Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Ζυγό επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Σχέσεις και συνεργασίες πρωταγωνιστούν, καθώς νιώθουμε την ανάγκη να ισορροπήσουμε με τα πρόσωπα που έχουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε διαθέσεις υποχωρητικότητας και συμβιβασμούς που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την κρίση μας.

Είναι δεδομένο ότι θέλουμε να έχουμε πρόσωπα στη ζωή μας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οφείλουμε να βάλουμε σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες μας ικανοποιώντας τους άλλους.

Η τάση για εξωστρέφεια είναι έντονη και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επαφές και επικοινωνία με πρόσωπα που μας κεντρίζουν την προσοχή και θέλουμε να έχουμε δίπλα μας. Είναι σημαντικό για εμάς σε προσωπικό επίπεδο να νιώσουμε συντροφικότητα και ζεστασιά, καθώς αυτό δημιουργεί το αίσθημα ασφάλειας που αποζητάμε.

πηγή: myastro