To pre wedding party του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στη Νάξο (φωτογραφίες)

6 Ιουλίου 2019 16:21

Στη Νάξο ολοταχώς. Γαμπρός ετοιμάζεται να ντυθεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο πλευρό της εκλεκτής του, Ελένης Καρβέλα. Σε τρεις ώρες και μερικά λεπτά -αν τουλάχιστον η νύφη είναι… συνεπής στο ραντεβού τους στα σκαλιά της εκκλησίας- βγαίνει απ’ το κλαμπ των εργένηδων. Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να επισφραγίσει την αγάπη του με ένα γάμο που θα πραγματοποιηθεί στο κυκλαδίτικο νησί.

Η τελετή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο και μακριά από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας. Έκαναν, δε, ήδη pre wedding party, με τον δημοσιογράφο να τονίζει σε ανάρτησή του στο Instagram: «Όλα του γάμου εκλόγιμα!». Άλλωστε, κατεβαίνει στις αυριανές εκλογές με τη ΝΔ και είναι διπλά αγχωμένος.

TIP

Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει δεξίωση στην ξενοδοχειακή μονάδα Ayiopetra, ενώ το πάρτι έχει ήδη ξεκινήσει κάτω από το ηλιόλουστο νησί από νωρίς το πρωί  στο beach restaurant Tortuga του παιδικού του φίλου Γιάννη Μαργαρίτη. Κουμπάρος του ζευγαριού ο Πάτροκλος Κουδούνης.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 19:30, στην Ευαγγελίστρια στο Σαγκρί., ενώ θα τους παντρέψει ο Μητροπολίτης Παροναξίας Καλλίνικος.

bog04

bog03

bog02

bog06